Frequently asked questions
Customer service

Holiday Suites Appartementen Blankenberge Individual/privately owned

Zeedijk 98, 8377, Blankenberge, Belgium

Look at map

Holiday park description

Appartementen Blankenberge is a centrally located apartment complex in the Belgian seaside resort Blankenberge. Take a long walk on the beach and breathe in the salty sea breeze.

Highlights

  • On the coast
  • Suites with beautiful views
  • Sea Life Centre in Blankenberge
  from£30,48
4,9 110 20 reviews
4,9

Review of Holiday Suites Appartementen Blankenberge

Average rating from guests based on 20 reviews

Read the personal experiences of guests who have stayed at Holiday Suites Appartementen Blankenberge through HolidayParkSpecials.co.uk. Upon return, guests automatically receive an invitation to review their accommodation and experience.

Park

General
 
5,0
Value for money
 
4,0
Location
 
7,0

Customer service

Customer service
 
4,0
Park atmosphere
 
4,0

Accommodation

General
 
5,0
Furnishings and comfort
 
5,0
Cleanliness
 
5,0
  • Filters

  • Travel party

  • Year

  • Review

    • Show reviews from
  • Accommodations

6,1

!!!anonymous!!! - Hierden - Nederland

nl_NL 19 August 2017 - 2-persoons appartement 31 Zeezicht

Review of "Holiday Suites Appartementen Blankenberge" 7,0

Goede locatie, balkon, eigen keukentje.

Niet super schoon. In de gang beneden ruikt het erg onhygiënisch en 1 lift is kapot waardoor het extra lang duurt voordat je boven bent. Ook hadden wij er 2 handdoekenpakketten erbij geboekt maar deze waren helaas niet aanwezig. Omdat het appartement geen receptie was was het nog wel lastig om de conciërge te vinden om dit te regelen.

Review of "2-persoons appartement 31 Zeezicht " 6,0

This review has no comments.

Was this review helpful Yes ! (0) No ! (0)

Park

General
 
7,0
Value for money
 
6,0
Location
 
10,0

Customer service

Customer service
 
4,0
Park atmosphere
 
5,0

Accommodation

General
 
6,0
Furnishings and comfort
 
6,0
Cleanliness
 
5,0

Show figures given Review is inappropriate

3,9

!!!anonymous!!! - Groesbeek - Nederland

nl_NL 13 August 2016 - 4-persoons appartement 40 Zonnezijde

Review of "Holiday Suites Appartementen Blankenberge" 4,0

De locatie, het hotel ligt centraal gelegen.

Hotel is met de auto slecht bereikbaar. Hygiene is zwaar onder de maat. De appartementen zijn erg klein. Comfort is slecht. Meubilair is aan vervanging toe. Geen receptie aanwezig. Je moet zelf het bed opmaken en afhalen.

Review of "4-persoons appartement 40 Zonnezijde " 3,0

De koelkast was goed koud

Hygiene was zeer slecht, leek wel of er niet gepoetst was. We boekten twee slaapkamers, maar de bedden stonden in dezelfde ruimte. Stapelbed is niet gemaakt voor volwassenen. Vieze vlekken in de matrassen. Sloten gevaarlijk wanneer er brand uitbreekt.

Was this review helpful Yes ! (1) No ! (0)

Park

General
 
4,0
Value for money
 
3,0
Location
 
7,0

Customer service

Customer service
 
3,0
Park atmosphere
 
4,0

Accommodation

General
 
3,0
Furnishings and comfort
 
3,0
Cleanliness
 
3,0

Show figures given Review is inappropriate

5,4

!!!anonymous!!! - Laakdal - België

nl_BE 2 August 2016 - 4-persoons appartement 40 Zonnezijde

Review of "Holiday Suites Appartementen Blankenberge" 5,0

Dat het aan de dijk gelegen is.

Dat het niet echt geschikt is voor een groot gezin, zeer benauwd om met 5 op een kamer te zitten. Een appartement kan je het niet noemen. Daardoor dat we er ook nauwelijks aanwezig geweest zijn. Wat jammer is want met een baby en kleine kinderen heb je toch vaak rust momenten nodig.

Review of "4-persoons appartement 40 Zonnezijde " 5,0

Dat er een lift aanwezig was. En dat de badkamer netjes was.

Kleine kamer. Niet echt netjes. stoelen en zeteltjes waren veel vieze plekken op, Stoffige kamer en vuile ramen. Er word volgens mij enkel gestofzuigd, wat je als gast ook doet. Want als gast laat je het zowiezo al "netjes" achter, anders komen er extra boetes bij.

Was this review helpful Yes ! (0) No ! (0)

Park

General
 
5,0
Value for money
 
4,0
Location
 
8,0

Customer service

Customer service
 
6,0
Park atmosphere
 
5,0

Accommodation

General
 
5,0
Furnishings and comfort
 
5,0
Cleanliness
 
5,0

Show figures given Review is inappropriate

3,6

!!!female_salutation_short!!! S Luthe - essen - Duitsland

de_DE 26 July 2016 - 2-Personen Ferienwohnung 30 Zonnezijde

Review of "Holiday Suites Appartementen Blankenberge" 3,0

Liegt direkt am Strand

Review of "2-Personen Ferienwohnung 30 Zonnezijde " 4,0

Schöner Ausblick

Kein Personal
kein Ansprechpartner
keine Parkmöglichkeit am Haus
Haus sehr schlecht zu erreichen
nichts auf deutsch geschrieben
nicht mal ein deutscher TV-Sender
Appartement für den Preis sehr klein

Was this review helpful Yes ! (0) No ! (0)

Park

General
 
3,0
Value for money
 
3,0
Location
 
3,0

Customer service

Customer service
 
3,0
Park atmosphere
 
3,0

Accommodation

General
 
4,0
Furnishings and comfort
 
4,0
Cleanliness
 
6,0

Show figures given Review is inappropriate

5,3

!!!male_salutation_short!!! Jh Rhoe - Eindhoven - Nederland

nl_NL 22 August 2015 - 4-persoons Appartement type 40 Zonnekant

Review of "Holiday Suites Appartementen Blankenberge" 5,0

De ligging

Weinig ventilatie, alleen schuifpui op het balkon, maar die kon 's nachts niet open blijven wegens gekrijs van de meeuwen. Kookgelegenheid minimaal en pannen ook van mindere kwaliteit. Daarnaast ook geen WiFi op de kamer.

Review of "4-persoons Appartement type 40 Zonnekant " 5,0

De ligging, vlakbij strand en centrum.

Appartement te klein voor 4 personen. Te weinig (gedateerd) meubilair, bijna geen mogelijk tot ventilatie en schuifdeur douche kapot. Appartement en meubilair zijn toe aan een opknap beurt cq. vervanging.

Was this review helpful Yes ! (2) No ! (0)

Park

General
 
5,0
Value for money
 
5,0
Location
 
6,0

Customer service

Customer service
 
6,0
Park atmosphere
 
5,0

Accommodation

General
 
5,0
Furnishings and comfort
 
5,0
Cleanliness
 
5,0

Show figures given Review is inappropriate

4,6

!!!anonymous!!! - Breda - Nederland

nl_NL 14 July 2015 - 2-persoons appartement 31 Zeezicht

Review of "Holiday Suites Appartementen Blankenberge" 5,0

Locatie aan zee

Appartementen voor feestgangers.

Review of "2-persoons appartement 31 Zeezicht " 3,0

Locatie Zee zicht

Kamer was vies bij aankomst zakdoekjes onder het bed, veel stof,
slecht slot op de deur erg onveilig!

Was this review helpful Yes ! (2) No ! (0)

Park

General
 
5,0
Value for money
 
5,0
Location
 
8,0

Customer service

Customer service
 
5,0
Park atmosphere
 
3,0

Accommodation

General
 
3,0
Furnishings and comfort
 
3,0
Cleanliness
 
3,0

Show figures given Review is inappropriate

4,0

!!!anonymous!!! - Den Bosch - Nederland

nl_NL 25 October 2014 - 4-persoons Appartement type 41 Zeezicht

Review of "Holiday Suites Appartementen Blankenberge" 3,0

Ligging

Geen receptie.
Bij aankomst code in moeten tikken om binnen te komen. Onze sleutel lag er niet. Na 3 telefoontjes zelf sleutels uit kluisje moeten halen.
Zeer onveilige appartementen. Men kan alleen via code op deur
pand verlaten! Moet 3x code intikken omdat batterij vervangen moeten worden. Moeten er niet aan denken dat er in dit complex brand uitbreekt. Hiervan zullen wij melding maken aan de brandweer.
Daarnaast over het appartement: geen slot op wc/douche, klink hangt los in deur, dus als je deur dicht wil trekken heb je klink in de handen. Dus ander moet de deur achter je dichtduwen!!!
Verwarmingen werkt niet. Indien we deze aan willen zetten slaan stoppen door.
Dus we hebben met dekens op bank gezeten. Hangt sigarettenlucht in gang

Review of "4-persoons Appartement type 41 Zeezicht " 3,0

Geen receptie.
Bij aankomst code in moeten tikken om binnen te komen. Onze sleutel lag er niet. Na 3 telefoontjes zelf sleutels uit kluisje moeten halen.
Zeer onveilige appartementen. Men kan alleen via code op deur
pand verlaten! Moet 3x code intikken omdat batterij vervangen moeten worden. Moeten er niet aan denken dat er in dit complex brand uitbreekt. Hiervan zullen wij melding maken aan de brandweer.
Daarnaast over het appartement: geen slot op wc/douche, klink hangt los in deur, dus als je deur dicht wil trekken heb je klink in de handen. Dus ander moet de deur achter je dichtduwen!!!
Verwarmingen werkt niet. Indien we deze aan willen zetten slaan stoppen door.
Dus we hebben met dekens op bank gezeten. Hangt sigarettenlucht in gang

Was this review helpful Yes ! (3) No ! (0)

Park

General
 
3,0
Value for money
 
4,0
Location
 
7,0

Customer service

Customer service
 
3,0
Park atmosphere
 
3,0

Accommodation

General
 
3,0
Furnishings and comfort
 
4,0
Cleanliness
 
4,0

Show figures given Review is inappropriate

8,6

!!!anonymous!!! - alphen - Nederland

nl_NL 10 August 2014 - 2-persoons Appartement type 30 Zonnekant

Review of "Holiday Suites Appartementen Blankenberge" 9,0

Mooie locatie en netjes

Geen service-balie

Review of "2-persoons Appartement type 30 Zonnekant " 9,0

Mooi uitzicht en je had genoeg ruimte voor je spullen

Was this review helpful Yes ! (1) No ! (0)

Park

General
 
9,0
Value for money
 
9,0
Location
 
10,0

Customer service

Customer service
 
7,0
Park atmosphere
 
8,0

Accommodation

General
 
9,0
Furnishings and comfort
 
8,0
Cleanliness
 
9,0

Show figures given Review is inappropriate

8,6

!!!male_salutation_short!!! J.A.G. Kuijpers - TILBURG - Nederland

nl_NL 8 August 2014 - 2-persoons Appartement type 31 Zeezicht

Review of "Holiday Suites Appartementen Blankenberge" 9,0

Bij aankomst was het bestelde linnenpakket en handdoekenpakket
niet op de kamer maar na 1 telefoontje was het foutje binnen een half uur opgelost. Dat er iets misgaat kan altijd gebeuren we zijn tenslotte allemaal maar gewoon mensen maar als het dat snel wordt rechtgezet vind ik dat een pluspunt.

Geen minpunten

Review of "2-persoons Appartement type 31 Zeezicht " 8,0

Let wel wij hadden geen huisje maar een studio

Was this review helpful Yes ! (1) No ! (0)

Park

General
 
9,0
Value for money
 
9,0
Location
 
10,0

Customer service

Customer service
 
8,0
Park atmosphere
 
8,0

Accommodation

General
 
8,0
Furnishings and comfort
 
8,0
Cleanliness
 
8,0

Show figures given Review is inappropriate

6,6

!!!anonymous!!! - Stadskanaal - Nederland

nl_NL 30 July 2014 - 2-persoons Appartement type 31 Zeezicht

Review of "Holiday Suites Appartementen Blankenberge" 8,0

This review has no comments.

Review of "2-persoons Appartement type 31 Zeezicht " 6,0

Mooi uitzicht

Spinnewebben en stof zaten nog in de hoekjes van de kamer

Was this review helpful Yes ! (0) No ! (0)

Park

General
 
8,0
Value for money
 
7,0
Location
 
6,0

Customer service

Customer service
 
7,0
Park atmosphere
 
7,0

Accommodation

General
 
6,0
Furnishings and comfort
 
6,0
Cleanliness
 
5,0

Show figures given Review is inappropriate

Do you have any questions?
MO-FR: 09:00-20:00, SA-SU: 10:00-18:00