Holiday Suites Appartementen Blankenberge Independent

Zeedijk 98, 8377, Blankenberge, Belgium

Look at map

Holiday park description

Appartementen Blankenberge is a centrally located apartment complex in the Belgian seaside resort Blankenberge. Take a long walk on the beach and breathe in the salty sea breeze.

Highlights

  • On the coast
  • Suites with beautiful views
  • Sea Life Centre in Blankenberge
  from£147.-
4,9 110 20 reviews
4,9

Review of Holiday Suites Appartementen Blankenberge

Average rating from guests based on 20 reviews

Read the personal experiences of guests who have stayed at Holiday Suites Appartementen Blankenberge through HolidayParkSpecials.co.uk. Upon return, guests automatically receive an invitation to review their accommodation and experience.

Park

General
 
5,0
Value for money
 
4,0
Location
 
7,0

Customer service

Customer service
 
4,0
Park atmosphere
 
4,0

Accommodation

General
 
5,0
Furnishings and comfort
 
5,0
Cleanliness
 
5,0
  • Filters

  • Travel party

  • Year

  • Review

    • Show reviews from
  • Accommodation

5,7

!!!anonymous!!! - Putten - Nederland

nl_NL 23 July 2014 - 2-persoons Appartement type 31 Zeezicht

Review of "Holiday Suites Appartementen Blankenberge" 6,0

Dicht bij strand

Geen parkeerplaats bij appartement dus te ver weg parkeren zonder dat het duidelijk aangegeven word bij de boeking.

Review of "2-persoons Appartement type 31 Zeezicht " 6,0

Dicht bij strand, winkels en restaurants

Digitale receptie. Je kan niemand wat vragen. Als je een mail stuurt krijg je geen antwoord.

Was this review helpful Yes ! (0) No ! (0)

Park

General
 
6,0
Value for money
 
6,0
Location
 
7,0

Customer service

Customer service
 
4,0
Park atmosphere
 
6,0

Accommodation

General
 
6,0
Furnishings and comfort
 
5,0
Cleanliness
 
6,0

Show figures given Review is inappropriate

7,3

!!!male_salutation_short!!! Fernand Janssens - sint truiden - België

nl_BE 8 July 2014 - 2-persoons Appartement type 30 Zonnekant

Review of "Holiday Suites Appartementen Blankenberge" 8,0

Perfecte ligging

Slechte matrassen en niemand voor info te vragen.

Review of "2-persoons Appartement type 30 Zonnekant " 7,0

This review has no comments.

Was this review helpful Yes ! (1) No ! (0)

Park

General
 
8,0
Value for money
 
6,0
Location
 
10,0

Customer service

Customer service
 
3,0
Park atmosphere
 
10,0

Accommodation

General
 
7,0
Furnishings and comfort
 
7,0
Cleanliness
 
7,0

Show figures given Review is inappropriate

8,1

!!!anonymous!!! - Groeningen - Nederland

nl_NL 20 August 2013 - 4-persoons Appartement type 40 Zonnekant

Review of "Holiday Suites Appartementen Blankenberge" 8,0

This review has no comments.

Review of "4-persoons Appartement type 40 Zonnekant " 8,0

This review has no comments.

Was this review helpful Yes ! (0) No ! (2)

Park

General
 
8,0
Value for money
 
8,0
Location
 
9,0

Customer service

Customer service
 
8,0
Park atmosphere
 
8,0

Accommodation

General
 
8,0
Furnishings and comfort
 
8,0
Cleanliness
 
8,0

Show figures given Review is inappropriate

8,1

!!!male_salutation_short!!! A.h.m Blanke - Broekland - Nederland

nl_BE 20 August 2013 - 2-persoons Appartement type 31 Zeezicht

Review of "Holiday Suites Appartementen Blankenberge" 8,0

Afstand centrum en strand perfect

Geen

Review of "2-persoons Appartement type 31 Zeezicht " 6,0

Zeezicht
Balkon
nette keuken

Bed verouderd met slechte matras

Was this review helpful Yes ! (4) No ! (0)

Park

General
 
8,0
Value for money
 
7,0
Location
 
10,0

Customer service

Customer service
 
8,0
Park atmosphere
 
10,0

Accommodation

General
 
6,0
Furnishings and comfort
 
6,0
Cleanliness
 
8,0

Show figures given Review is inappropriate

7,7

!!!female_salutation_short!!! H Lammerink - Raalte - Nederland

nl_NL 18 August 2013 - 4-persoons Appartement type 40 Zonnekant

Review of "Holiday Suites Appartementen Blankenberge" 8,0

Wij waren alleen maar tevreden over alles

Geen minpunten

Review of "4-persoons Appartement type 40 Zonnekant " 8,0

De ligging

Keuken spullen onvoldoende aanwezig als je zelf een maaltijd wilde bereiden

Was this review helpful Yes ! (1) No ! (0)

Park

General
 
8,0
Value for money
 
7,0
Location
 
10,0

Customer service

Customer service
 
8,0
Park atmosphere
 
7,0

Accommodation

General
 
8,0
Furnishings and comfort
 
5,0
Cleanliness
 
9,0

Show figures given Review is inappropriate

7,7

!!!male_salutation_short!!! D.J. Paalman - Holten - Nederland

nl_NL 10 August 2013 - 2-persoons Appartement type 31 Zeezicht

Review of "Holiday Suites Appartementen Blankenberge" 7,0

Het is een superlocatie, direct aan de boulevard, dus je stapt de deur van het appartement uit en je stapt het strand op, idealer kan het niet en we hadden super mooi weer!

Minpunt is het parkeren. Uiteindelijk is het goed gekomen, maar advies van ons om mensen gelijk aan te geven om bij het station van Blankenberge te parkeren en erbij vermelden dat je met de auto achter het appartementencomplex kunt rijden om je bagage uit te laden of in te pakken. We hebben nu eerst moeten vragen bij de vvv in Blankenberge, waar ze erg vriendelijk waren om het ons uit te leggen.

Review of "2-persoons Appartement type 31 Zeezicht " 8,0

Vanuit je bed lekker luisteren naar het geluid van de zee, terwijl de schuifpui van het appartement open stond,

Duidelijke vermelding waar je met je afval naar toe moet, staat nergens vermeldt waar je dit kunt plaatsen

Was this review helpful Yes ! (3) No ! (0)

Park

General
 
7,0
Value for money
 
6,0
Location
 
9,0

Customer service

Customer service
 
8,0
Park atmosphere
 
8,0

Accommodation

General
 
8,0
Furnishings and comfort
 
8,0
Cleanliness
 
8,0

Show figures given Review is inappropriate

5,6

!!!male_salutation_short!!! O.R. van Kampen - Leusden - Nederland

nl_NL 6 August 2013 - , - 2-persoons Appartement type 30 Zonnekant

Review of "Holiday Suites Appartementen Blankenberge" 6,0

De ligging was perfect

Vies
Kwaliteit was ver onder de maat.
Wc kapot
Douchekop brak af

Review of "2-persoons Appartement type 30 Zonnekant " 6,0

Ligging

Kwaliteit was zeer slecht
Huisje was vies

Was this review helpful Yes ! (1) No ! (1)

Park

General
 
6,0
Value for money
 
5,0
Location
 
9,0

Customer service

Customer service
 
5,0
Park atmosphere
 
5,0

Accommodation

General
 
6,0
Furnishings and comfort
 
5,0
Cleanliness
 
4,0

Show figures given Review is inappropriate

7,6

!!!anonymous!!! - Geldrop - Nederland

nl_NL 31 July 2013 - 2-persoons Appartement type 30 Zonnekant

Review of "Holiday Suites Appartementen Blankenberge" 8,0

Het ligt overal lekker dichtbij

Dat we niet zo een super mooi uitzicht hadden (we keken op een andere flat). Ik vind het niet zo prettig dat er geen balie was waar je informatie kon vragen.

Review of "2-persoons Appartement type 30 Zonnekant " 8,0

Het zag er netjes en schoon uit.

Was this review helpful Yes ! (1) No ! (1)

Park

General
 
8,0
Value for money
 
7,0
Location
 
9,0

Customer service

Customer service
 
7,0
Park atmosphere
 
6,0

Accommodation

General
 
8,0
Furnishings and comfort
 
8,0
Cleanliness
 
8,0

Show figures given Review is inappropriate

7,1

!!!anonymous!!! - GROENLO - Nederland

nl_NL 30 July 2013 - 2-persoons Appartement type 31 Zeezicht

Review of "Holiday Suites Appartementen Blankenberge" 6,0

Ligging aan de boulevard. In het centrum gelegen.

slecht bereikbaar met de auto. ver lopen met de koffers.

Review of "2-persoons Appartement type 31 Zeezicht " 7,0

This review has no comments.

Was this review helpful Yes ! (1) No ! (0)

Park

General
 
6,0
Value for money
 
7,0
Location
 
8,0

Customer service

Customer service
 
6,0
Park atmosphere
 
7,0

Accommodation

General
 
7,0
Furnishings and comfort
 
8,0
Cleanliness
 
8,0

Show figures given Review is inappropriate

6,7

!!!anonymous!!! - Meijel - Nederland

nl_NL 20 July 2013 - 4-persoons Appartement type 41 Zeezicht

Review of "Holiday Suites Appartementen Blankenberge" 5,0

Ligging

Dat er geen infobalie is. Je komt via een ander hotel binnen....

Review of "4-persoons Appartement type 41 Zeezicht " 6,0

Ligging

Dat het appartement er helemaal anders uitzag dan ons beloofd was in de mail en het telefoongesprek.

Was this review helpful Yes ! (1) No ! (1)

Park

General
 
5,0
Value for money
 
8,0
Location
 
10,0

Customer service

Customer service
 
5,0
Park atmosphere
 
7,0

Accommodation

General
 
6,0
Furnishings and comfort
 
5,0
Cleanliness
 
7,0

Show figures given Review is inappropriate