Frequently asked questions
Customer service

Buitenhof De Leistert Holiday park

Heldensedijk 5, 6088 NT, Roggel, Netherlands

Look at map

Holiday park description

Buitenhof De Leistert is located in the heart of Limburg, the southernmost part of the Netherlands. The park consists of 264 luxury homes in the traditional Limburg farmhouse style.

Highlights

  • Tropical swimming paradise
  • Luxury cottages in Limburg style
  • In the rolling hills of Limburg
  from£218,92
8,4

Review of Buitenhof De Leistert

Average rating from guests based on 1438 reviews

Read the personal experiences of guests who have stayed at Buitenhof De Leistert through HolidayParkSpecials.co.uk. Upon return, guests automatically receive an invitation to review their accommodation and experience.

Park

General
 
8,0
Value for money
 
8,0
Location
 
9,0

Customer service

Customer service
 
8,0
Park atmosphere
 
8,0

Accommodation

General
 
9,0
Furnishings and comfort
 
9,0
Cleanliness
 
8,0
  • Filters

  • Travel party

  • Year

  • Review

    • Show reviews from
  • Accommodations

8,7

Mr. Jozef Huisman - Heerewaarden - Nederland

nl_NL 18 December 2018 - 9-persoons groepsaccommodatie Luxe Child Friendly

Review of "Buitenhof De Leistert" 9,0

This review has no comments.

Review of "9-persoons groepsaccommodatie Luxe Child Friendly " 9,0

This review has no comments.

Was this review helpful Yes ! (0) No ! (0)

Park

General
 
9,0
Value for money
 
8,0
Location
 
10,0

Customer service

Customer service
 
9,0
Park atmosphere
 
8,0

Accommodation

General
 
9,0
Furnishings and comfort
 
8,0
Cleanliness
 
9,0

Show figures given Review is inappropriate

9,3

Anonymous - Valkenswaard - Nederland

nl_NL 14 December 2018 - 9-persoons groepsaccommodatie Luxe Child Friendly

Review of "Buitenhof De Leistert" 9,0

De eigen tuin

Dat er auto's rijden, maar voetpaden zijn wel goed afgescheiden

Review of "9-persoons groepsaccommodatie Luxe Child Friendly " 10,0

Schoon, luxe, ruim en mooi huis met privé tuin

Helemaal niets!

Was this review helpful Yes ! (0) No ! (0)

Park

General
 
9,0
Value for money
 
9,0
Location
 
10,0

Customer service

Customer service
 
8,0
Park atmosphere
 
9,0

Accommodation

General
 
10,0
Furnishings and comfort
 
10,0
Cleanliness
 
10,0

Show figures given Review is inappropriate

8,0

Anonymous - Heerlen - Nederland

nl_NL 7 December 2018 - 13-persoons groepsaccommodatie Luxe

Review of "Buitenhof De Leistert" 9,0

Wij hadden een luxe bungalow voor 13 personen en waren blij met de mooie inrichting en de extra koelkast.
Een klein opstapje zou wel fijn zijn. Omdat ik niet zo groot
ben kon ik niet bij de bovenkastjes in de keuken.
Verder een heel fijn weekend gehad.

Wij waren met 13 personen en kregen maar voor 2 personen wifi,
dat valt wel tegen als je dan voor de anderen moet bijbetalen.
Ik vind dat het gewoon bij de prijs inbegrepen moet zijn.

Review of "13-persoons groepsaccommodatie Luxe " 8,0

Dat het vrij staat en prima ingericht.geen wifi voor allemaal

Geen wfi voor allemaal alleen met bijbetaling.

Was this review helpful Yes ! (1) No ! (0)

Park

General
 
9,0
Value for money
 
8,0
Location
 
8,0

Customer service

Customer service
 
8,0
Park atmosphere
 
8,0

Accommodation

General
 
8,0
Furnishings and comfort
 
8,0
Cleanliness
 
7,0

Show figures given Review is inappropriate

8,3

Anonymous - Dronten - Nederland

nl_NL 5 December 2018 - 11-persoons groepsaccommodatie Luxe Child Friendly

Review of "Buitenhof De Leistert" 8,0

De grootte, schoonmaak, luxe en indeling van de bungalow, het verzorgde park zowel als qua groenvoorziening als ook de speeltuinen e.d. De indoor speelgelegenheden. Daarnaast is er echt nagedacht over het aantal personen die in de bungalow verblijft. Dus 2 koelkasten bij 11 personen, een grote oven, vaatwasser, grote pannen etc. etc. Dit maakt de Leistert echt een geschikt park voor groepen/ grote gezinnen. Het ontvangst met de zwarte pieten was leuk en ook zwarte piet kwamen wij tegen in de plaza. Fantastisch

Het zwembad was tijdens ons verblijf deels afgesloten dit vonden wij erg jammer.

Review of "11-persoons groepsaccommodatie Luxe Child Friendly " 9,0

De grootte van de bungalow, het aantal slaapkamers, de grootte van de keuken met daarbij genoeg keukengerei en grote pannen. Dit vindt je niet overal. Er is echt nagedacht over het aantal personen dat in de bungalow verblijft en wat daarbij nodig is om goed te kunnen koken. 2 koelkasten en een grote oven etc. echt top. Daarnaast 3 badkamers, heel erg fijn met zo'n groep.

Niks. de bungalow zag er verzorgd uit en heerlijk schoon. Je betaald wat meer voor dit park, maar dat heb je er wel voor over.

Was this review helpful Yes ! (0) No ! (0)

Park

General
 
8,0
Value for money
 
8,0
Location
 
8,0

Customer service

Customer service
 
8,0
Park atmosphere
 
8,0

Accommodation

General
 
9,0
Furnishings and comfort
 
9,0
Cleanliness
 
9,0

Show figures given Review is inappropriate

9,3

Ms. Anneke Los-van Elzelingen - Kortgene - Nederland

nl_NL 4 December 2018 - 9-persoons vakantiehuis Comfort

Review of "Buitenhof De Leistert" 9,0

De ligging van de bungalows, het is bijna een dorp, heel veel ruimte om de bungalow , daardoor veel privacy

Review of "9-persoons vakantiehuis Comfort " 10,0

We waren met 9 personen en hadden 3! Toiletten, en de ruimte binnen

Niet al het bestek en servies was compleet, (omdat ik zelf in deze branche werk ben ik daar extra alert op)

Was this review helpful Yes ! (0) No ! (0)

Park

General
 
9,0
Value for money
 
9,0
Location
 
9,0

Customer service

Customer service
 
9,0
Park atmosphere
 
9,0

Accommodation

General
 
10,0
Furnishings and comfort
 
10,0
Cleanliness
 
10,0

Show figures given Review is inappropriate

9,1

Anonymous - Afferden lb - Nederland

nl_NL 27 November 2018 - 5-persoons vakantiehuis Luxe Child Friendly

Review of "Buitenhof De Leistert" 9,0

Snelle service als iets opgelost moet worden.

Review of "5-persoons vakantiehuis Luxe Child Friendly " 10,0

Ruime en luxe accommodatie.

Was this review helpful Yes ! (0) No ! (0)

Park

General
 
9,0
Value for money
 
8,0
Location
 
9,0

Customer service

Customer service
 
10,0
Park atmosphere
 
10,0

Accommodation

General
 
10,0
Furnishings and comfort
 
10,0
Cleanliness
 
8,0

Show figures given Review is inappropriate

7,1

Anonymous - Ede - Nederland

nl_NL 27 November 2018 - 11-persoons groepsaccommodatie Luxe Child Friendly

Review of "Buitenhof De Leistert" 8,0

Ruim opgezet met goede speelvoorzieningen

Erg ver lopen naar de centrale voorzieningen als je aan de rand zit

Review of "11-persoons groepsaccommodatie Luxe Child Friendly " 7,0

Dat het ruim is opgezet

Zeer gehorig met kleine kinderen die slaapjes moeten doen.
het was wel schoongemaakt maar het is toch hier en daar smoezelig. de stoomdouche begint te vergelen dat oogt niet prettig.

Was this review helpful Yes ! (0) No ! (0)

Park

General
 
8,0
Value for money
 
7,0
Location
 
8,0

Customer service

Customer service
 
8,0
Park atmosphere
 
8,0

Accommodation

General
 
7,0
Furnishings and comfort
 
6,0
Cleanliness
 
5,0

Show figures given Review is inappropriate

8,4

Anonymous - Alblasserdam - Nederland

nl_NL 27 November 2018 - 9-persoons groepsaccommodatie Luxe Child Friendly

Review of "Buitenhof De Leistert" 9,0

This review has no comments.

Review of "9-persoons groepsaccommodatie Luxe Child Friendly " 9,0

Fijn ruim huisje. Alles aanwezig. Handig dat de sleutelkaartjes worden thuisgestuurd zodat je op de dag van aankomst niet langs de receptie hoeft en meteen je huisje in kan. Alles aanwezig voor 1 baby in een 9p kindvriendelijk huisje: kinderstoel, kinderbedje, box, en bolderkar. Ook genoeg plastic bekers, bakjes en bestek in de keuken.

Het servies was niet helemaal schoon. Zag er uit alsof iemand de vaatwasser had gedraaid zonder vaatwasmiddel.

Was this review helpful Yes ! (0) No ! (0)

Park

General
 
9,0
Value for money
 
8,0
Location
 
8,0

Customer service

Customer service
 
9,0
Park atmosphere
 
9,0

Accommodation

General
 
9,0
Furnishings and comfort
 
9,0
Cleanliness
 
7,0

Show figures given Review is inappropriate

5,4

Anonymous - Bilthoven - Nederland

nl_NL 21 November 2018 - 7-persoons vakantiehuis ANWB Super Deal - Luxe

Review of "Buitenhof De Leistert" 6,0

Mooie huizen

Geen goede wegwijzing betreft de faciliteiten, in de avond erg donker op het park geen goede verlichting

Review of "7-persoons vakantiehuis ANWB Super Deal - Luxe " 6,0

Gezellig met familie bij elkaar

Totaal geen luxe in een luxe huisje, niet eens een Senseo aanwezig. Stoelen erg doorgezakt en de bank was ook aan vervanging toe

Was this review helpful Yes ! (1) No ! (0)

Park

General
 
6,0
Value for money
 
6,0
Location
 
6,0

Customer service

Customer service
 
6,0
Park atmosphere
 
5,0

Accommodation

General
 
6,0
Furnishings and comfort
 
3,0
Cleanliness
 
6,0

Show figures given Review is inappropriate

9,0

Anonymous - Alkmaar - Nederland

nl_NL 20 November 2018 - 9-persoons vakantiehuis Comfort

Review of "Buitenhof De Leistert" 10,0

Zwembad is warm en heel veel speeltuinen van goede qualiteit en ook leuk op gezet.
Huisjes zijn mooi en gezellig en goed verwarmd.
Veel te doen in de buurt, voor jong en oud.

Huisjes worden slecht schoongemaakt.
We zijn zelf eerst aan de gang gegaan.
Wc brillen waren veroudert, maar de technische dienst heeft daar snel op gereageerd en ze vervangen.

Review of "9-persoons vakantiehuis Comfort " 9,0

Groot en gezellig. Voelt je er echt thuis

Bankkussens met vlekken. Plafond keuken vol met vlekken en Stonk naar frituur vet. Vloertegels waren niet gedweild en knieën van Mn dochter waren zwart., dode vliegen vastgeplakt op lampenpit eettafel, eettafel en servies was vies. We hadden eerst alles schoongemaakt in de luxe bungalow.

Was this review helpful Yes ! (1) No ! (0)

Park

General
 
10,0
Value for money
 
8,0
Location
 
10,0

Customer service

Customer service
 
10,0
Park atmosphere
 
10,0

Accommodation

General
 
9,0
Furnishings and comfort
 
10,0
Cleanliness
 
5,0

Show figures given Review is inappropriate

Do you have any questions?
MO-FR: 09:00-20:00, SA-SU: 10:00-18:00