Efteling Bosrijk Holiday park

Eftelingestraat 7, 5170 AA, Kaatsheuvel, Netherlands

Look at map

Holiday park description

The Efteling is the most enchanting and magical theme park in the Netherlands! It is a fairytale world full of wondrous tales, captivating dreams and white-knuckle rides.

Highlights

  • Unlimited entry to Efteling theme park
  • Stay in fairytale themed accommodation
  • New: super rollercoaster Baron 1898!
  from£346,79

Free

8,9

Review of Efteling Bosrijk

Average rating from guests based on 387 reviews

Read the personal experiences of guests who have stayed at Efteling Bosrijk through HolidayParkSpecials.co.uk. Upon return, guests automatically receive an invitation to review their accommodation and experience.

Park

General
 
9,0
Value for money
 
8,0
Location
 
9,0

Customer service

Customer service
 
9,0
Park atmosphere
 
9,0

Accommodation

General
 
9,0
Furnishings and comfort
 
9,0
Cleanliness
 
9,0
  • Filters

  • Travel party

  • Year

  • Review

    • Show reviews from
  • Accommodations

9,4

!!!anonymous!!! - Oostakker - België

nl_BE 15 May 2018 - 4-persoons vakantiehuis

Review of "Efteling Bosrijk" 9,0

Midden in natuur - rust
ligging ten opzichte van de Efteling ingang

Review of "4-persoons vakantiehuis " 9,0

Mooi ruim huisje

Badkamer is klein ten opzichte van de andere ruimtes

Was this review helpful Yes ! (0) No ! (0)

Park

General
 
9,0
Value for money
 
9,0
Location
 
10,0

Customer service

Customer service
 
10,0
Park atmosphere
 
10,0

Accommodation

General
 
9,0
Furnishings and comfort
 
9,0
Cleanliness
 
9,0

Show figures given Review is inappropriate

9,9

!!!female_salutation_short!!! A. Jongmans - Roosendaal - Nederland

nl_NL 18 April 2018 - 4-persoons vakantiehuis

Review of "Efteling Bosrijk" 10,0

Geweldig niets op aan te merken alles even schoon en alles is aanwezig zeer vriendelijke gastvrouwen en voor ons en de kleinkinderen was het een feestje en we hadden geluk prachtig weer

Jammer dat het treintje dat ons naar het park rijd niet meer opstaphaltes heeft .

Review of "4-persoons vakantiehuis " 10,0

Geweldig in een woord

Niets

Was this review helpful Yes ! (0) No ! (0)

Park

General
 
10,0
Value for money
 
9,0
Location
 
10,0

Customer service

Customer service
 
10,0
Park atmosphere
 
10,0

Accommodation

General
 
10,0
Furnishings and comfort
 
10,0
Cleanliness
 
10,0

Show figures given Review is inappropriate

8,6

!!!anonymous!!! - Rijswijk - Nederland

nl_NL 10 November 2017 - 4-persoons vakantiehuis

Review of "Efteling Bosrijk" 9,0

Gezellige huisjes ,makkelijk het park in en uit

Die hebben we niet meegemaakt

Review of "4-persoons vakantiehuis " 9,0

Gezellige indeling naar eftelingmaatstaven,was schoon en alles was aanwezig.

Geen negatieve dingen meegemaakt.

Was this review helpful Yes ! (0) No ! (0)

Park

General
 
9,0
Value for money
 
6,0
Location
 
9,0

Customer service

Customer service
 
9,0
Park atmosphere
 
9,0

Accommodation

General
 
9,0
Furnishings and comfort
 
9,0
Cleanliness
 
9,0

Show figures given Review is inappropriate

9,1

!!!female_salutation_short!!! Barbara Morani - Budingen - België

nl_BE 22 July 2017 - 4-persoons vakantiehuis

Review of "Efteling Bosrijk" 9,0

This review has no comments.

Review of "4-persoons vakantiehuis " 9,0

This review has no comments.

Was this review helpful Yes ! (0) No ! (0)

Park

General
 
9,0
Value for money
 
9,0
Location
 
9,0

Customer service

Customer service
 
10,0
Park atmosphere
 
9,0

Accommodation

General
 
9,0
Furnishings and comfort
 
9,0
Cleanliness
 
9,0

Show figures given Review is inappropriate

7,9

!!!anonymous!!! - Gemert - Nederland

nl_NL 20 June 2017 - 4-persoons vakantiehuis

Review of "Efteling Bosrijk" 8,0

.

Te ver lopen met kleine kinderen naar het park.
Treintje niet duidelijk....

Review of "4-persoons vakantiehuis " 8,0

Ruimte

Niks

Was this review helpful Yes ! (0) No ! (0)

Park

General
 
8,0
Value for money
 
7,0
Location
 
8,0

Customer service

Customer service
 
8,0
Park atmosphere
 
8,0

Accommodation

General
 
8,0
Furnishings and comfort
 
8,0
Cleanliness
 
8,0

Show figures given Review is inappropriate

9,6

!!!anonymous!!! - ZOETERMEER - Nederland

nl_NL 13 June 2017 - 4-persoons vakantiehuis

Review of "Efteling Bosrijk" 10,0

Bijzonder gezellige sfeer in de huisjes

Nvt

Review of "4-persoons vakantiehuis " 10,0

Sfeervolle inrichting en mooi landelijk gelegen

Jammer dat het 'cadeaublik, is afgeschaft. Erg leuk aandenken voor kinderen. De bosrijk sprookjesboom tas is afgeschaft. Het zijn aandenken die je op herinnert aan die momenten waarvan je zegt; ja dat was leuk!! Zullen wij weer gaan ?

Was this review helpful Yes ! (0) No ! (0)

Park

General
 
10,0
Value for money
 
8,0
Location
 
10,0

Customer service

Customer service
 
9,0
Park atmosphere
 
10,0

Accommodation

General
 
10,0
Furnishings and comfort
 
10,0
Cleanliness
 
10,0

Show figures given Review is inappropriate

9,9

!!!anonymous!!! - Roosendaal - Nederland

nl_NL 13 June 2017 - 4-persoons vakantiehuis

Review of "Efteling Bosrijk" 10,0

Prachtige ligging, zeer comfortabele huizen, vlakbij efteling.

Geen

Review of "4-persoons vakantiehuis " 10,0

Alles

Niets

Was this review helpful Yes ! (0) No ! (0)

Park

General
 
10,0
Value for money
 
9,0
Location
 
10,0

Customer service

Customer service
 
10,0
Park atmosphere
 
10,0

Accommodation

General
 
10,0
Furnishings and comfort
 
10,0
Cleanliness
 
10,0

Show figures given Review is inappropriate

6,9

!!!anonymous!!! - Sassenheim - Nederland

nl_NL 25 April 2017 - 4-persoons vakantiehuis

Review of "Efteling Bosrijk" 7,0

This review has no comments.

Review of "4-persoons vakantiehuis " 7,0

This review has no comments.

Was this review helpful Yes ! (0) No ! (1)

Park

General
 
7,0
Value for money
 
5,0
Location
 
7,0

Customer service

Customer service
 
8,0
Park atmosphere
 
7,0

Accommodation

General
 
7,0
Furnishings and comfort
 
7,0
Cleanliness
 
7,0

Show figures given Review is inappropriate

9,1

!!!anonymous!!! - Apeldoorn - Nederland

nl_NL 24 January 2017 - 4-persoons vakantiehuis

Review of "Efteling Bosrijk" 10,0

Heerlijk luxe vakantiehuis en een fijn groen en ruim opgezet park. Lekker dichtbij het pretpark gelegen. Via bungalowspecials huur je een boshuys.

Geen. Nou ja misschien is het prijzig, maar als je ziet wat je er voor krijgt (gratis entree voor de efteling, eerder het pretpark in dan daggasten, gratis parkeren, ruim opgezet luxe huis waar van alles aanwezig is) dan valt de prijs ook wel weer mee.

Review of "4-persoons vakantiehuis " 9,0

Ruim huis, bedden opgemaakt bij aankomst, ondanks dat we voor 4 personen boekten lagen er toch 6 sets handdoeken in het huis dat 6 personen aankan (dan zie je ook wel eens anders), er ligt koffie/thee/suiker/zout/peper/afwastabletten ed voor je klaar, evenals vuilniszakken en thee-/vaat-/handdoek. Erg goed verzorgd allemaal. Het bungalowpark zelf is heerlijk groen en rustig.

We kregen de temperatuur niet echt zoals we wilden. Bij binnenkomst vonden we de warmte prettig (het was koud buiten) maar na een poosje brak het zweet ons toch wel uit. En de douchekop in de douchecabine heeft minder druk dan wij prettig vonden (lastig met haren wassen) maar dan ben ik al echt spijkers op laag water aan het zoeken.

Was this review helpful Yes ! (0) No ! (0)

Park

General
 
10,0
Value for money
 
8,0
Location
 
10,0

Customer service

Customer service
 
10,0
Park atmosphere
 
10,0

Accommodation

General
 
9,0
Furnishings and comfort
 
8,0
Cleanliness
 
8,0

Show figures given Review is inappropriate

9,1

!!!anonymous!!! - Veenendaal - Nederland

nl_NL 24 January 2017 - 4-persoons vakantiehuis

Review of "Efteling Bosrijk" 10,0

Alles klopt! je hebt echt een onbezorgde vakantie.

Het is best veel geld

Review of "4-persoons vakantiehuis " 10,0

Heerlijk huis. voldoende ruimte. mooie ligging

De Water druk in de douche was wat minder

Was this review helpful Yes ! (0) No ! (0)

Park

General
 
10,0
Value for money
 
7,0
Location
 
9,0

Customer service

Customer service
 
9,0
Park atmosphere
 
10,0

Accommodation

General
 
10,0
Furnishings and comfort
 
10,0
Cleanliness
 
9,0

Show figures given Review is inappropriate