Frequently asked questions
Customer service

EuroParcs Resort Brunssummerheide Holiday park

Akerstraat 153, 6445 CP, Brunssum, Netherlands

Look at map

Recommended This holiday park is recommended due to its amazing value and service. The recommendation is based on the opinion of our experienced staff and our guests.

Holiday park description

Europarcs Resort Brunssummerheide, previously known as Landgoed Brunssheim, is located in the nature-rich province of Limburg, Holland.

Highlights

  • In the beautiful province of Limburg
  • Clear swimming lake with beach
  • Visit Maastricht
  from£100,07
4

This is the lowest price for the next 4 months for EuroParcs Resort Brunssummerheide.

This price applies to 4-person mobile home/caravan Velthorst, with the first arrival possibility on 29 October 2018, 4 Nights.

Including:
Cleaning fee
Exclusive compulsory charges:
• Bedlinen £5,85 per person
• Reservation costs £26,98 per booking
• Service Charge £3,15 per accommodation per night
• Tourist tax £1,71 p.p.p.n
  £90,34 per booking
The total price including compulsory charges  £190,41  (£100,07 (Accommodation ) + £90,34 (Compulsory surcharges))

Based on 4 guests (adults, children and/or babies) and 1 accommodation(s).

Free

EuroParcs
7,8

Review of EuroParcs Resort Brunssummerheide

Average rating from guests based on 699 reviews

Read the personal experiences of guests who have stayed at EuroParcs Resort Brunssummerheide through HolidayParkSpecials.co.uk. Upon return, guests automatically receive an invitation to review their accommodation and experience.

Park

General
 
8,0
Value for money
 
8,0
Location
 
8,0

Customer service

Customer service
 
8,0
Park atmosphere
 
8,0

Accommodation

General
 
8,0
Furnishings and comfort
 
8,0
Cleanliness
 
7,0
  • Filters

  • Travel party

  • Year

  • Review

    • Show reviews from
  • Accommodations

8,4

Anonymous - Amersfoort - Nederland

nl_NL 20 September 2018 - 4-persoons stacaravan/chalet Velthorst

Review of "EuroParcs Resort Brunssummerheide" 9,0

Het is een schitterend park

Er waren voor ons geen minpunten.

Review of "4-persoons stacaravan/chalet Velthorst " 8,0

Was gezellig

Niets

Was this review helpful Yes ! (0) No ! (0)

Park

General
 
9,0
Value for money
 
8,0
Location
 
9,0

Customer service

Customer service
 
9,0
Park atmosphere
 
8,0

Accommodation

General
 
8,0
Furnishings and comfort
 
8,0
Cleanliness
 
8,0

Show figures given Review is inappropriate

7,4

Mr. W. Louter - Zetten - Nederland

nl_NL 19 September 2018 - 8-persoons vakantiehuis Pavillon l'étage

Review of "EuroParcs Resort Brunssummerheide" 7,0

De omgeving

Gehele midweek hinder van werkzaamheden bij aanliggend perceel. o.a. slijpwerk bestrating/inrit? en de verplaatsing van zand door shovel.

Geen electie fietsen te huur.

Receptie zomaar 2 dagen dicht. Geen toegang tot informatie.

Review of "8-persoons vakantiehuis Pavillon l'étage " 10,0

Mooi groot licht huis en mooie ligging

Gehele midweek stank, badkamer boven, aanwezig van rioollucht.

Weinig informatie van wat er te doen is/was in de omgeving.

Was this review helpful Yes ! (0) No ! (0)

Park

General
 
7,0
Value for money
 
7,0
Location
 
9,0

Customer service

Customer service
 
7,0
Park atmosphere
 
5,0

Accommodation

General
 
10,0
Furnishings and comfort
 
9,0
Cleanliness
 
8,0

Show figures given Review is inappropriate

9,7

Anonymous - Rotterdam - Nederland

nl_NL 18 September 2018 - 4-persoons stacaravan/chalet Velthorst

Review of "EuroParcs Resort Brunssummerheide" 10,0

Mooie ligging, behulpzaam personeel!

Geen

Review of "4-persoons stacaravan/chalet Velthorst " 9,0

Mooie ligging

Geen

Was this review helpful Yes ! (0) No ! (0)

Park

General
 
10,0
Value for money
 
10,0
Location
 
10,0

Customer service

Customer service
 
10,0
Park atmosphere
 
10,0

Accommodation

General
 
9,0
Furnishings and comfort
 
9,0
Cleanliness
 
9,0

Show figures given Review is inappropriate

8,9

Anonymous - SITTARD - Nederland

nl_NL 15 September 2018 - 6-persoons stacaravan/chalet Velthorst

Review of "EuroParcs Resort Brunssummerheide" 9,0

De ligging, je hebt niet door dat je zo dicht bij de bewoonde wereld ligt, het lijkt of je midden in de natuur ligt

De chalets liggen best wel dicht op elkaar

Review of "6-persoons stacaravan/chalet Velthorst " 9,0

Ik vond het verrassend ruim met comfortabele meubilair en goede bedden

Jammer dat in ons geval geen 2e sleutel was

Was this review helpful Yes ! (0) No ! (0)

Park

General
 
9,0
Value for money
 
8,0
Location
 
10,0

Customer service

Customer service
 
9,0
Park atmosphere
 
9,0

Accommodation

General
 
9,0
Furnishings and comfort
 
9,0
Cleanliness
 
8,0

Show figures given Review is inappropriate

7,7

Anonymous - Zevenaar - Nederland

nl_NL 15 September 2018 - 10-persoons groepsaccommodatie Pavilion l'etage

Review of "EuroParcs Resort Brunssummerheide" 8,0

Gelegen naast hei en bos

Niet genoeg groen tussen de vakantiewoningen. Je kijkt bij de buren naar binnen en in de tuin
Zodra je van het rustige park komt, kom je direct in het drukke verkeer

Review of "10-persoons groepsaccommodatie Pavilion l'etage " 8,0

Lekker ruim
Mooi en voldoende sanitair
Fijne keuken
Fijne hoekbank, zitje en ruime eethoek

Veel glas, dus het warmt direct op als de zon erop staat.
We misten echt overgordijnen of zonwering

Was this review helpful Yes ! (0) No ! (0)

Park

General
 
8,0
Value for money
 
8,0
Location
 
8,0

Customer service

Customer service
 
8,0
Park atmosphere
 
8,0

Accommodation

General
 
8,0
Furnishings and comfort
 
8,0
Cleanliness
 
6,0

Show figures given Review is inappropriate

7,3

Ms. Marianne Bakker - Capelle aan den IJssel - Nederland

nl_NL 11 September 2018 - 6-persoons stacaravan/chalet Boekhorst

Review of "EuroParcs Resort Brunssummerheide" 9,0

Mooie locatie en veel verschillende bungalows.

Geen zichtbaar toezicht. Slaapkamers veel te klein.

Review of "6-persoons stacaravan/chalet Boekhorst " 6,0

Complete inrichting woonverblijf en keuken. Overal fijne terrassen. Mooi opgeknapt.

De slaapkamers zijn niet meer van deze tijd. Zo krap dat je over de bedden moest kruipen. Zodoende kun je ook geen gebruik maken van de kastruimte aan het hoofdeinde.

Was this review helpful Yes ! (0) No ! (0)

Park

General
 
9,0
Value for money
 
7,0
Location
 
8,0

Customer service

Customer service
 
9,0
Park atmosphere
 
8,0

Accommodation

General
 
6,0
Furnishings and comfort
 
4,0
Cleanliness
 
6,0

Show figures given Review is inappropriate

9,1

Mr. John Huizer - Poortugaal - Nederland

nl_NL 10 September 2018 - 4-persoons stacaravan/chalet Pavilion

Review of "EuroParcs Resort Brunssummerheide" 9,0

De ligging en het personeel wat zeer meelevend is.

Ik had eerst een minder chalet gekregen met veel versleten meubels. Ons beklag gedaan en kregen direct een ander chalet. Top van de medewerkers

Review of "4-persoons stacaravan/chalet Pavilion " 9,0

De ligging met het uitzicht

Geen negatieve in het huisje wat ik naderhand gekregen heb

Was this review helpful Yes ! (0) No ! (0)

Park

General
 
9,0
Value for money
 
9,0
Location
 
9,0

Customer service

Customer service
 
10,0
Park atmosphere
 
9,0

Accommodation

General
 
9,0
Furnishings and comfort
 
9,0
Cleanliness
 
9,0

Show figures given Review is inappropriate

6,0

Anonymous - limmen - Nederland

nl_NL 1 September 2018 - 8-persoons vakantiehuis Pavillon l'étage

Review of "EuroParcs Resort Brunssummerheide" 7,0

Mooi rustig familie park.

Het huisje met een hele glazen voorkant. zomers met mooie en hoge temperatuur is het loei heet in huisje.

Review of "8-persoons vakantiehuis Pavillon l'étage " 6,0

Dat er een slaapkamer en sanitair beneden is.

Dat het met de zon op de ramen zeker in de namiddag erg heet wordt in het huisje.
geen gordijn in een slaapkamer waardoor je in de ochtend met
licht wakker wordt.

Was this review helpful Yes ! (0) No ! (0)

Park

General
 
7,0
Value for money
 
5,0
Location
 
6,0

Customer service

Customer service
 
6,0
Park atmosphere
 
6,0

Accommodation

General
 
6,0
Furnishings and comfort
 
6,0
Cleanliness
 
6,0

Show figures given Review is inappropriate

5,4

Anonymous - Musselkanaal - Nederland

nl_NL 1 September 2018 - 4-persoons stacaravan/chalet Pavilion

Review of "EuroParcs Resort Brunssummerheide" 7,0

Gelijk aan de heide en een losloopgebied naast de deur

1. Er zijn vrij strenge eisen hoe het verblijf opgeleverd moet worden om de borg terug te krijgen. Echter bij binnenkomst was het verblijf echt niet schoon. Wij hebben het schoner achtergelaten dan we het kregen.
2. Het huisje heeft veel glas, wat heel mooi is. Maar als je een middag weg gaat en de gordijnen dicht laat. Dan is de temperatuur binnen boven de 30 graden (buiten 19 graden).
3. Kitnaden vies in de douche.
4. Onkruid staat een half meter hoog in de tuin.
5. Slechte bedden die uit elkaar schuiven.
6. Brasserie maandag en dinsdag dicht.

Review of "4-persoons stacaravan/chalet Pavilion " 5,0

Het welkomstpakket en de vaatwasser

Warm binnen en niet koud te krijgen
Vieze kitnaden in de douche
Slecht schoon gemaakt
Kleine bankstel

Was this review helpful Yes ! (0) No ! (0)

Park

General
 
7,0
Value for money
 
8,0
Location
 
6,0

Customer service

Customer service
 
6,0
Park atmosphere
 
5,0

Accommodation

General
 
5,0
Furnishings and comfort
 
3,0
Cleanliness
 
3,0

Show figures given Review is inappropriate

8,3

Anonymous - Zuidveen - Nederland

nl_NL 28 August 2018 - 4-persoons stacaravan/chalet Velthorst

Review of "EuroParcs Resort Brunssummerheide" 8,0

De aanleg van het park, mooi groen, diversiteit van de huisjes. Doordat de huisjes niet allemaal kaarsrecht naast elkaar staan geeft het ook een sfeervoller geheel.
De heide is makkelijk toegankelijk.

Het meer was kleiner dan ik dacht. Om het meer was het niet geheel aantrekkelijk.

Review of "4-persoons stacaravan/chalet Velthorst " 8,0

Alle 'luxe' die je nodig hebt is aanwezig.
De ruime diepvries vond ik erg fijn (meestal heb je een mini vriesvakje boven de koelkast)

De douchehoek liep zeer slecht af waardoor je tijdens het douchen meer bezig was het water richting het gootje te trekken of er iets voorleggen waardoor het minder snel de badkamer in liep.

Was this review helpful Yes ! (0) No ! (0)

Park

General
 
8,0
Value for money
 
8,0
Location
 
9,0

Customer service

Customer service
 
9,0
Park atmosphere
 
9,0

Accommodation

General
 
8,0
Furnishings and comfort
 
8,0
Cleanliness
 
7,0

Show figures given Review is inappropriate

Do you have any questions?
MO-FR: 09:00-22:00 SA: 10:00-18:00 SU: 10:00-22:00