EuroParcs Resort Limburg Holiday park

Hommelweg 2, 6114 RT, Susteren, Netherlands

Look at map

Holiday park description

Europarcs Resort Limburg is located in Limburg, a province in southern Holland renowned for its rolling hills and stunning nature. Explore the rich surroundings, go sightseeing and relax in the spa...

Highlights

  • Luxury holiday cottages
  • Swimming pool and wellness centre
  • Restaurant with beautiful terrace
  from£121.08

Free

7,6

Review of EuroParcs Resort Limburg

Average rating from guests based on 2194 reviews

Read the personal experiences of guests who have stayed at EuroParcs Resort Limburg through HolidayParkSpecials.co.uk. Upon return, guests automatically receive an invitation to review their accommodation and experience.

Park

General
 
8,0
Value for money
 
8,0
Location
 
8,0

Customer service

Customer service
 
8,0
Park atmosphere
 
8,0

Accommodation

General
 
8,0
Furnishings and comfort
 
8,0
Cleanliness
 
7,0
  • Filters

  • Travel party

  • Year

  • Review

    • Show reviews from
  • Accommodation

8,7

Anonymous - Oud-Turnhout - België

nl_NL 13 April 2019 - 8-persoons stacaravan/chalet Hackfort

Review of "EuroParcs Resort Limburg" 10,0

Dat alles zo netjes is onderhouden

Het poetsen kan nog beter maar weet dat de mensen die dit doen zeer weinig tijd hebben wat natuurlijk niet ten goede komt...

Review of "8-persoons stacaravan/chalet Hackfort " 9,0

De grootte, wij waren met vier en hebben graag ‘ruimte’ net zoals thuis....

Dat we telkens we de oven wilden gebruiken, we de deur van de ijskast moesten open zetten. Indien we dit niet deden, kwam de rubber los en we hebben dit maar 1x gedaan om erger te voorkomen (eventueel beginnen smeulen o.d.) Wij gebruiken heel vaak een oven maar het is zonde om dan telkens de ijskast open te zetten en zo veel energie te verspillen. En nu was het nog koud maar in de zomer is dit sowieso niet haalbaar.

Was this review helpful Yes ! (0) No ! (0)

Park

General
 
10,0
Value for money
 
9,0
Location
 
9,0

Customer service

Customer service
 
9,0
Park atmosphere
 
9,0

Accommodation

General
 
9,0
Furnishings and comfort
 
9,0
Cleanliness
 
6,0

Show figures given Review is inappropriate

9,1

Ms. Amalia Zimmermann - Krefeld - Deutschland

de_DE 1 January 2019 - 8-Personen Mobilheim/Chalet Hackfort

Review of "EuroParcs Resort Limburg" 10,0

This review has no comments.

Review of "8-Personen Mobilheim/Chalet Hackfort " 9,0

Die Nutzung der Saune direkt im Haus.
Gut eingerichtete Küche.

Was this review helpful Yes ! (1) No ! (0)

Park

General
 
10,0
Value for money
 
9,0
Location
 
9,0

Customer service

Customer service
 
9,0
Park atmosphere
 
9,0

Accommodation

General
 
9,0
Furnishings and comfort
 
9,0
Cleanliness
 
9,0

Show figures given Review is inappropriate

9,3

Ms. Mieke Daniëls - Aarle-Rixtel - Nederland

nl_NL 16 October 2018 - 8-persoons stacaravan/chalet Hackfort

Review of "EuroParcs Resort Limburg" 9,0

We hadden een super de lux huisje

Heb ik niet

Review of "8-persoons stacaravan/chalet Hackfort " 10,0

Alles zat er in en de inrichting was zeer goed
Wij hadden een chalet met 3slaapkammers krijgen en 1 badkamer
Tot onze verrassing hadden we een mooi huis aan het water met 4slaapkamers en 2badkamers met een sauna erin. Dus we waren hier heel blij mee.

Jammer als je de buitendeuren opende dat het op de grond nogal vies was

Was this review helpful Yes ! (0) No ! (0)

Park

General
 
9,0
Value for money
 
10,0
Location
 
10,0

Customer service

Customer service
 
10,0
Park atmosphere
 
10,0

Accommodation

General
 
10,0
Furnishings and comfort
 
10,0
Cleanliness
 
6,0

Show figures given Review is inappropriate

6,4

Ms. Linda Peeters - Venray - Nederland

nl_NL 27 August 2018 - 8-persoons stacaravan/chalet Hackfort

Review of "EuroParcs Resort Limburg" 6,0

Mooie accomodatie, leuke animatie, faciliteiten voor jonge kinderen

Speeltuinen die wel op plattegrond staan maar er niet zijn of afgesloten zijn. Onderhoud buiten peuterbad slecht: sommige sproeiers doen het niet, glijbaan zit niet meer vast aan de grond en zo w as ren er nog wat gebreken.

Review of "8-persoons stacaravan/chalet Hackfort " 6,0

Ruime woonkamer, goed bed. Td gebeld omdat het schuifraam niet open ging en die waren binnen korte tijd ter plaatste.

Ik miste een leeg keukenkastje voor eigen spullen. Ook keukengerei als een schaar en spatel ontbrak.
Je betaald een fors bedrag aan schoonmaakkosten maar er lagen nog knutsel snippers van vorige huurders en dode vliegen bij het raam.
Jammer dat het woongedeelte niet met een deur afgesloten kon worden van de gang en slaapvertrekken.

Was this review helpful Yes ! (0) No ! (0)

Park

General
 
6,0
Value for money
 
6,0
Location
 
7,0

Customer service

Customer service
 
6,0
Park atmosphere
 
7,0

Accommodation

General
 
6,0
Furnishings and comfort
 
7,0
Cleanliness
 
6,0

Show figures given Review is inappropriate

4,7

Anonymous - hulshorst - Nederland

nl_NL 20 August 2018 - 8-persoons stacaravan/chalet Hackfort

Review of "EuroParcs Resort Limburg" 4,0

Nvt

Oude boel is naam resort niet waard

Review of "8-persoons stacaravan/chalet Hackfort " 4,0

Het was een ruim huisje en er zat een sauna in

Een verwaarloosd huisje oude koelkast die aanvroor en stonk dit rook je in het huisje, vieze bank, doorgezakte stoelen aan de eettafel,wc stonk, weinig druk ui douches, geen sleutel voordeur konden alleen uit de achterdeur.

Was this review helpful Yes ! (0) No ! (0)

Park

General
 
4,0
Value for money
 
4,0
Location
 
6,0

Customer service

Customer service
 
6,0
Park atmosphere
 
5,0

Accommodation

General
 
4,0
Furnishings and comfort
 
4,0
Cleanliness
 
4,0

Show figures given Review is inappropriate

9,1

Anonymous - De Wijk - Nederland

nl_NL 4 August 2018 - 8-persoons stacaravan/chalet Hackfort

Review of "EuroParcs Resort Limburg" 9,0

Mooie luxe huisjes, schoon

Er was door weersomstandigheden niet genoeg water in het meer zodat de glijbanen dicht waren, jammer. Wij hadden bijna geen schaduw bij het huisje

Review of "8-persoons stacaravan/chalet Hackfort " 10,0

Luxe en schoon

Geen bomen o.i.d. waardoor er weinig schaduw was

Was this review helpful Yes ! (0) No ! (0)

Park

General
 
9,0
Value for money
 
9,0
Location
 
9,0

Customer service

Customer service
 
9,0
Park atmosphere
 
9,0

Accommodation

General
 
10,0
Furnishings and comfort
 
10,0
Cleanliness
 
9,0

Show figures given Review is inappropriate

6,3

Anonymous - Den Haag - Nederland

nl_NL 4 August 2018 - 8-persoons stacaravan/chalet Hackfort

Review of "EuroParcs Resort Limburg" 6,0

Mooi en groot park in een mooie omgeving

Het huisje was niet schoon
De bedden in de master bedroom waren erg klein
De douche straal was heeeeel erg licht

Review of "8-persoons stacaravan/chalet Hackfort " 6,0

This review has no comments.

Was this review helpful Yes ! (0) No ! (0)

Park

General
 
6,0
Value for money
 
5,0
Location
 
7,0

Customer service

Customer service
 
8,0
Park atmosphere
 
7,0

Accommodation

General
 
6,0
Furnishings and comfort
 
7,0
Cleanliness
 
4,0

Show figures given Review is inappropriate

8,1

!!!anonymous!!! - Tilburg - Nederland

nl_NL 2 November 2017 - 8-persoons stacaravan/chalet Hackfort

Review of "EuroParcs Resort Limburg" 8,0

Mooi ruim opgezet park ( tenminste nieuwere delen) huisje was net nieuw, ruim en luxe, ruime percelen

Winkel was maar beperkt open in deze periode evenals bv de snackbar, het was wel herfstvakantie...
Brood was ook al snel op het n weinig keuze aan vlees en groenten. Moest naar naastgelegen dorp voor boodschappen . dat viel niet mee zonder auto. Er rijd geen bus of ander openbaar vervoer in de buurt

Review of "8-persoons stacaravan/chalet Hackfort " 9,0

Mooi gelegen, ruime kavels. Woonoppervlak prima. Zekers voldoende zitgelegenheid. Vaak moet je sl len van deze eetkamer bijzetten maar dat was hier niet nodig. 2 badkamers en 2 wc's in 8 persoonshuisje was prima.

Erg weinig bestek, 8 lepels, vorken en messen voor 8 personen is zeer minimaal ( elke keer afwassen?) ook erg weinig keukengerei bv spatel en opscheplepels etc.

Was this review helpful Yes ! (0) No ! (0)

Park

General
 
8,0
Value for money
 
8,0
Location
 
8,0

Customer service

Customer service
 
8,0
Park atmosphere
 
8,0

Accommodation

General
 
9,0
Furnishings and comfort
 
9,0
Cleanliness
 
8,0

Show figures given Review is inappropriate

8,1

!!!female_salutation_short!!! Maureen Doekhi - Nederhorst den Berg - Nederland

nl_NL 29 August 2017 - 8-persoons stacaravan/chalet Hackfort

Review of "EuroParcs Resort Limburg" 9,0

Groot park met veel mogelijkheden voor de kinderen. activiteiten die georganiseerd worden zijn leuk.

Auto's op het park vond ik minder. niet iedereen hield zich aan de snelheid

Review of "8-persoons stacaravan/chalet Hackfort " 9,0

Goed huis en mooi ingericht. gebreken moeten wel gerepareerd worden en dat wordt niet gedaan. melding doorgegeven en nooit iemand gezien om gebreken te repareren.

Schoonmaak was heel slecht, er wordt oppervlakkig schoon gemaakt. kasten worden niet nagekeken wat vorige bewoners hebben achter gelaten; servies, pannen etc waren smerig

Was this review helpful Yes ! (2) No ! (0)

Park

General
 
9,0
Value for money
 
8,0
Location
 
9,0

Customer service

Customer service
 
9,0
Park atmosphere
 
9,0

Accommodation

General
 
9,0
Furnishings and comfort
 
9,0
Cleanliness
 
4,0

Show figures given Review is inappropriate

7,1

!!!anonymous!!! - ENSCHEDE - Nederland

nl_NL 5 August 2017 - 8-persoons stacaravan/chalet Hackfort+

Review of "EuroParcs Resort Limburg" 7,0

Omgeving en de ruimte om en bij je huisje
De vrienlijkheid

Er zaten echt veel spinnenraggen en spinnen in het huisje het was schoongemaakt op 28 7
En wij waren er 31 7 ..dat is te lang er moet een extra controle zijn vlak voor er mensen in komen

Review of "8-persoons stacaravan/chalet Hackfort+ " 6,0

De ruimte

De hygiene was niet oke . .de tijd voor dat wij er in kwamen en dat het huisje was schoongemaakt was 4 dagen dit kan niet echt veel ongedierte en spinnenraggen dat vond ik echt jammer

Was this review helpful Yes ! (1) No ! (0)

Park

General
 
7,0
Value for money
 
6,0
Location
 
9,0

Customer service

Customer service
 
8,0
Park atmosphere
 
8,0

Accommodation

General
 
6,0
Furnishings and comfort
 
7,0
Cleanliness
 
5,0

Show figures given Review is inappropriate