Landal Hochwald Holiday park

Landalstrasse 1, D-54427, Kell am See, Germany

Look at map

Holiday park description

Enjoy a holiday at Landal Hochwald in the beautiful Kell am See, Germany! Enjoy the beautiful surroundings and the many facilities at this special park.

Highlights

  • Many facilities
  • Indoor play center
  • Richly-wooded surroundings
  from£87.25
7,7 110 30 reviews
7,7

Review of Landal Hochwald

Average rating from guests based on 30 reviews

Read the personal experiences of guests who have stayed at Landal Hochwald through HolidayParkSpecials.co.uk. Upon return, guests automatically receive an invitation to review their accommodation and experience.

Park

General
 
8,0
Value for money
 
8,0
Location
 
8,0

Customer service

Customer service
 
9,0
Park atmosphere
 
8,0

Accommodation

General
 
7,0
Furnishings and comfort
 
7,0
Cleanliness
 
7,0
  • Filters

  • Travel party

  • Year

  • Review

    • Show reviews from
  • Accommodation

8,3

Mr. Zahn Fred - Landgraaf - Nederland

nl_NL 9 March 2019 - 4-persoons bungalow 4CE Comfort

Review of "Landal Hochwald" 8,0

Idiaal voor kleine kinderen word genoeg georganiseerd mooie omgevingen vriendelijk personeel

Review of "4-persoons bungalow 4CE Comfort " 7,0

Je hebt eigenlijk wel alles wat je nodig hebt voor een fijne vakantie

Bedden lagen niet echt lekker

Was this review helpful Yes ! (0) No ! (0)

Park

General
 
8,0
Value for money
 
10,0
Location
 
9,0

Customer service

Customer service
 
10,0
Park atmosphere
 
9,0

Accommodation

General
 
7,0
Furnishings and comfort
 
6,0
Cleanliness
 
6,0

Show figures given Review is inappropriate

8,0

Anonymous - Rijen - Nederland

nl_NL 5 February 2019 - 4-persoons bungalow 4C Comfort

Review of "Landal Hochwald" 8,0

Enkele aandachtspunten voor huisje 229 doorgegeven bij receptie

Review of "4-persoons bungalow 4C Comfort " 8,0

Mooi uitzicht vanuit woonkamer

Stijl toegangspas naar voordeur bij sneeuw en ijzel. Geen sneeuwschoen en strooizout aanwezig bij aankomst.

Was this review helpful Yes ! (0) No ! (0)

Park

General
 
8,0
Value for money
 
8,0
Location
 
8,0

Customer service

Customer service
 
8,0
Park atmosphere
 
8,0

Accommodation

General
 
8,0
Furnishings and comfort
 
8,0
Cleanliness
 
8,0

Show figures given Review is inappropriate

8,4

Anonymous - Aalten - Nederland

nl_NL 22 January 2019 - 4-persoons bungalow 4C Comfort

Review of "Landal Hochwald" 9,0

De ligging en omgeving. Hele mooie huisjes.

Geen.

Review of "4-persoons bungalow 4C Comfort " 8,0

This review has no comments.

Was this review helpful Yes ! (0) No ! (0)

Park

General
 
9,0
Value for money
 
8,0
Location
 
9,0

Customer service

Customer service
 
8,0
Park atmosphere
 
8,0

Accommodation

General
 
8,0
Furnishings and comfort
 
9,0
Cleanliness
 
8,0

Show figures given Review is inappropriate

8,9

Mr. Wilfried van hooste - stekene - België

nl_BE 6 October 2018 - 6-persoons bungalow 6B1

Review of "Landal Hochwald" 9,0

Zeer goed gelegen!!!

Slaap ruimte wa klein

Review of "6-persoons bungalow 6B1 " 9,0

Prachtig gelegen voor ons huisdier

De slaap ruimte beneden toch wa benepen

Was this review helpful Yes ! (0) No ! (0)

Park

General
 
9,0
Value for money
 
8,0
Location
 
9,0

Customer service

Customer service
 
10,0
Park atmosphere
 
9,0

Accommodation

General
 
9,0
Furnishings and comfort
 
8,0
Cleanliness
 
9,0

Show figures given Review is inappropriate

8,9

Anonymous - Hendrik Ido Ambacht - Nederland

nl_NL 25 September 2018 - 6-persoons bungalow 6B1

Review of "Landal Hochwald" 9,0

Wij hadden een vrijstaand huis, heerlijk. We konden meteen het bos in, wat ons prima beviel. Bij de receptie konden we heel veel info krijgen. Prachtig gebied.

Eigenlijk geen, al hadden we iets meer winkel voor etenswaren gehoopt.

Review of "6-persoons bungalow 6B1 " 8,0

Heerlijk huis, voor ons meer dan genoeg. Ik vond het servies heel leuk.

Niet veel, ik had graag een emmertje of een teiltje gehad voor een wasje oid. De trap was heel leuk, maar ik ben blij dat we niet naar boven hoefden, die vond ik best eng.

Was this review helpful Yes ! (1) No ! (0)

Park

General
 
9,0
Value for money
 
9,0
Location
 
9,0

Customer service

Customer service
 
10,0
Park atmosphere
 
9,0

Accommodation

General
 
8,0
Furnishings and comfort
 
8,0
Cleanliness
 
8,0

Show figures given Review is inappropriate

8,6

!!!female_salutation_short!!! Bea van denBraak - Amstelveen - Nederland

nl_NL 19 May 2018 - 6-persoons bungalow 6B1

Review of "Landal Hochwald" 9,0

De ligging en natuur.
Speelactiviteiten buiten voor de kinderen

Prijzen voor wifi

Review of "6-persoons bungalow 6B1 " 8,0

De ligging(achterin het park)

Niets

Was this review helpful Yes ! (0) No ! (0)

Park

General
 
9,0
Value for money
 
8,0
Location
 
9,0

Customer service

Customer service
 
9,0
Park atmosphere
 
9,0

Accommodation

General
 
8,0
Furnishings and comfort
 
8,0
Cleanliness
 
8,0

Show figures given Review is inappropriate

6,4

!!!male_salutation_short!!! Idris Demirturk - Hellevoetsluis - Nederland

nl_NL 14 May 2018 - 6-persoons bungalow 6C

Review of "Landal Hochwald" 7,0

Rustig,afgelegen en mooie natuurgebied

Te kleine zwembad en te weinig buiten activiteiten

Review of "6-persoons bungalow 6C " 6,0

Vrijstaande huizen, midden in natuur en hoop aanwezig in de keuken

Soms kwam er een bepaalde stank uit de wc en de banken zijn niet comfortabel

Was this review helpful Yes ! (0) No ! (0)

Park

General
 
7,0
Value for money
 
6,0
Location
 
6,0

Customer service

Customer service
 
9,0
Park atmosphere
 
6,0

Accommodation

General
 
6,0
Furnishings and comfort
 
7,0
Cleanliness
 
4,0

Show figures given Review is inappropriate

5,4

!!!anonymous!!! - Heemskerk - Nederland

nl_NL 23 August 2017 - 6-persoons bungalow 6B1

Review of "Landal Hochwald" 6,0

Weinig op park zelf, en afgelegen.

Review of "6-persoons bungalow 6B1 " 5,0

Alles wat nodig zit erin

Niet goed schoon gemaakt.

Was this review helpful Yes ! (0) No ! (1)

Park

General
 
6,0
Value for money
 
5,0
Location
 
5,0

Customer service

Customer service
 
6,0
Park atmosphere
 
5,0

Accommodation

General
 
5,0
Furnishings and comfort
 
6,0
Cleanliness
 
5,0

Show figures given Review is inappropriate

5,7

!!!anonymous!!! - Lage Mierde - Nederland

nl_NL 2 May 2017 - 6-persoons bungalow 6B1

Review of "Landal Hochwald" 6,0

Vriendelijk personeel

Erg is weinig te doen in de omgeving,behalve wandelen.

Review of "6-persoons bungalow 6B1 " 6,0

Een lekkere douche,met een goede straal

Erg kleine woonkamer door de schuine kanten.
Matrassen erg hard en je ligt met je hoofd onder de schuine kanten.
Erg steile trap naar boven,niet geschikt voor kleine kinderen

Was this review helpful Yes ! (1) No ! (0)

Park

General
 
6,0
Value for money
 
5,0
Location
 
6,0

Customer service

Customer service
 
8,0
Park atmosphere
 
6,0

Accommodation

General
 
6,0
Furnishings and comfort
 
5,0
Cleanliness
 
4,0

Show figures given Review is inappropriate

7,0

!!!male_salutation_short!!! W de Jager - Delft. - Nederland

nl_NL 18 February 2017 - 6-persoons bungalow 6B1

Review of "Landal Hochwald" 7,0

Wij zijn hier meestal in de winter periode. Wij houden van rust en dichtbij de bossen.

WiFi...deze moet vrij zijn..erg prijzig als je toch WiFi wil hebben. Dit geef ik al een jaar of 6 aan!

Review of "6-persoons bungalow 6B1 " 7,0

Schoon opgeleverd. Goede voorzieningen.

Nogmaals..WiFi!!

Was this review helpful Yes ! (0) No ! (0)

Park

General
 
7,0
Value for money
 
7,0
Location
 
7,0

Customer service

Customer service
 
7,0
Park atmosphere
 
7,0

Accommodation

General
 
7,0
Furnishings and comfort
 
7,0
Cleanliness
 
7,0

Show figures given Review is inappropriate