Roompot Bergresort Winterberg Holiday park

Jakobusstrasse, 59955, Winterberg, Germany

Look at map

Holiday park description

Enjoy a wonderful stay at Roompot Bergresort Winterberg in Winterberg (Germany). You can take advantage of the various possibilities provided by the park and its surroundings.

FacilitiesView all

  • German
  • Sauna
  • Ski locker
  from£178.40
8,4 110 39 reviews
8,4

Review of Roompot Bergresort Winterberg

Average rating from guests based on 39 reviews

Read the personal experiences of guests who have stayed at Roompot Bergresort Winterberg through HolidayParkSpecials.co.uk. Upon return, guests automatically receive an invitation to review their accommodation and experience.

Park

General
 
8,0
Value for money
 
8,0
Location
 
9,0

Customer service

Customer service
 
8,0
Park atmosphere
 
9,0

Accommodation

General
 
9,0
Furnishings and comfort
 
9,0
Cleanliness
 
9,0
  • Filters

  • Travel party

  • Year

  • Review

    • Show reviews from
  • Accommodation

10,0

Anonymous - Offenbach - Deutschland

de_DE 19 January 2019 - 6-Personen Ferienwohnung 4-6

Review of "Roompot Bergresort Winterberg" 10,0

This review has no comments.

Review of "6-Personen Ferienwohnung 4-6 " 10,0

Alles

Was this review helpful Yes ! (0) No ! (0)

Park

General
 
10,0
Value for money
 
10,0
Location
 
10,0

Customer service

Customer service
 
10,0
Park atmosphere
 
10,0

Accommodation

General
 
10,0
Furnishings and comfort
 
10,0
Cleanliness
 
10,0

Show figures given Review is inappropriate

7,1

Anonymous - Smilde - Nederland

nl_NL 3 November 2018 - 6-persoons appartement 4-6

Review of "Roompot Bergresort Winterberg" 6,0

Mooi appartement dicht bij het centrum. Prachtige wandelomgeving

Geen receptie, er staat ook nergens wat de gang van zake is

Review of "6-persoons appartement 4-6 " 8,0

Mooi ruim appartement, van alle gemakken voorzien

Geen

Was this review helpful Yes ! (2) No ! (0)

Park

General
 
6,0
Value for money
 
7,0
Location
 
8,0

Customer service

Customer service
 
5,0
Park atmosphere
 
8,0

Accommodation

General
 
8,0
Furnishings and comfort
 
8,0
Cleanliness
 
8,0

Show figures given Review is inappropriate

7,3

Anonymous - den haag - Nederland

nl_NL 30 October 2018 - Baby Special

Review of "Roompot Bergresort Winterberg" 7,0

Leuk huisje, goede prijs

Geen receptie of personeel aanwezig

de keramische kookplaat stond nog aan en is ook zeer makkelijk door kleine kinderen aan te draaien.
Je ziet niet als hij aan staat, waardoor één van de volwassenen brandwonden heeft opgelopen, door per ongelijk een hand op de kookplaat te leggen

Review of "Baby Special " 7,0

Netjes, ruim appartement

Gehorig.
Er zit maar één dunne tussendeur tussen 2 appartementen (in het andere appartement zit een ander gezin.

Was this review helpful Yes ! (2) No ! (0)

Park

General
 
7,0
Value for money
 
8,0
Location
 
8,0

Customer service

Customer service
 
4,0
Park atmosphere
 
8,0

Accommodation

General
 
7,0
Furnishings and comfort
 
8,0
Cleanliness
 
8,0

Show figures given Review is inappropriate

9,1

Anonymous - Oosterhout - Nederland

nl_NL 16 October 2018 - Baby Special

Review of "Roompot Bergresort Winterberg" 9,0

Gezellig appartement
Dichtbij het centrum
Van alle gemakken voorzien

De gastvrouw stond om 9:55 uur al klaar om ons uit het appartement te zetten. Gauw nog even plassen in het appartement was moeilijk. De gastvrouw had daar iets makkelijker in mogen zijn, maar verder prima.

Review of "Baby Special " 9,0

Gezellig ingericht. Het appartement is in zeer goede staat

Matig bed.

Was this review helpful Yes ! (2) No ! (0)

Park

General
 
9,0
Value for money
 
10,0
Location
 
10,0

Customer service

Customer service
 
9,0
Park atmosphere
 
9,0

Accommodation

General
 
9,0
Furnishings and comfort
 
9,0
Cleanliness
 
8,0

Show figures given Review is inappropriate

7,3

!!!anonymous!!! - Doetinchem - Nederland

nl_NL 10 July 2018 - 4-persoons appartement

Review of "Roompot Bergresort Winterberg" 5,0

Rustige ligging in de nabijheid van winkels en enkele restaurants.

De naam Park vind ik niet van toepassing. Er zijn 4 appt gebouwen en verder niets. Geen receptie, geen personeel, sleutel onder de mat bij aankomst en achter te laten in het appt bij vertrek. Op de avond van aankomst vroeg een personeelslid of we de sleutel hadden gevonden (zoals ze bemerkte anders had ik niet open kunnen doen). Verder niemand gezien.

Review of "4-persoons appartement " 9,0

We kwamen voor rust en dat vonden we. Het comfort van het appt is prima. Mooi appartement, ruim en goed voorzien.

Dat het geen echt park te noemen is. Ik zou als Roompot volstaan het een complex van vakantie-appt te noemen

Was this review helpful Yes ! (0) No ! (0)

Park

General
 
5,0
Value for money
 
8,0
Location
 
8,0

Customer service

Customer service
 
4,0
Park atmosphere
 
8,0

Accommodation

General
 
9,0
Furnishings and comfort
 
9,0
Cleanliness
 
9,0

Show figures given Review is inappropriate

10,0

!!!female_salutation_short!!! Ella Musa - Hamburg - Deutschland

de_DE 21 March 2018 - 6-Personen Ferienwohnung 4-6

Review of "Roompot Bergresort Winterberg" 10,0

Freundlich und Familiär

Review of "6-Personen Ferienwohnung 4-6 " 10,0

Sehr modern eingerichtet und sauber

Was this review helpful Yes ! (0) No ! (0)

Park

General
 
10,0
Value for money
 
10,0
Location
 
10,0

Customer service

Customer service
 
10,0
Park atmosphere
 
10,0

Accommodation

General
 
10,0
Furnishings and comfort
 
10,0
Cleanliness
 
10,0

Show figures given Review is inappropriate

9,0

!!!male_salutation_short!!! Theo van der Ven - Rosmalen - Nederland

nl_NL 12 August 2017 - 4-persoons appartement

Review of "Roompot Bergresort Winterberg" 9,0

Mooi appartement en een mooie ligging . Op loop afstand van het dorp en als je met de auto weg wil je kan er alle kanten uit . Verder zag het er keurig en goed onderhouden uit . We hebben alleen bij aankomst een personeelslid gezien , maar die was heel vriendelijk en legde alles uit wat we moesten weten .

We hebben de eerste dag dat we er waren gemeld via een app dat er het een en ander ontbrak aan servies en bestek . We kregen een berichtje terug dat het zou worden aan gevuld , maar de tijd dat wij er gezeten hebben is er niks aangevuld !

Review of "4-persoons appartement " 9,0

Appartement zag er keurig en goed onderhouden uit . De straat waar het aan ligt is rustig en de afstand naar het dorp en/of supermarkt is goed te lopen .

Afgezien dat er wat servies en bestek ontbrak , wat we gemeld hebben , was er niks op aan te merken .

Was this review helpful Yes ! (0) No ! (0)

Park

General
 
9,0
Value for money
 
9,0
Location
 
9,0

Customer service

Customer service
 
9,0
Park atmosphere
 
8,0

Accommodation

General
 
9,0
Furnishings and comfort
 
9,0
Cleanliness
 
10,0

Show figures given Review is inappropriate

8,0

!!!anonymous!!! - Velserbroek - Nederland

nl_NL 8 August 2017 - 6-persoons appartement 4-6

Review of "Roompot Bergresort Winterberg" 8,0

Geen

Geen

Review of "6-persoons appartement 4-6 " 8,0

De ontvangst, de nette accommodatie, sfeervolle ligging en de geringe afstand tot het stadscentrum.

Geen

Was this review helpful Yes ! (0) No ! (0)

Park

General
 
8,0
Value for money
 
7,0
Location
 
9,0

Customer service

Customer service
 
8,0
Park atmosphere
 
8,0

Accommodation

General
 
8,0
Furnishings and comfort
 
8,0
Cleanliness
 
8,0

Show figures given Review is inappropriate

8,3

!!!anonymous!!! - Malden - Nederland

nl_NL 7 May 2017 - 4-persoons appartement

Review of "Roompot Bergresort Winterberg" 8,0

Ziet er nieuw uit. Rustig dicht bij bus station en uitval weg

Huisjes zijn rookvrij balkon/terras niet

Review of "4-persoons appartement " 9,0

Schoon comfortabel qua meubel. Goed bed goede verlichting grote slaapkamer ook bedlampjes

Geen handoekhaken in douchruimte/ slaapkamer. Geen plankje voor b.v. tandenborstel make-up spullen in badkamer / slaapkamer. Kleine slaapkamer is te smal voor 2 bedden. Hoofdeind Bed staat niet tegen muur. Kussen valt daardoor uit bed. Grote slaapkamer geen spiegel. kleine slaapkamer geen hangkast en geen bedlampjes. Huiskamer mist een lamp bij bank

Was this review helpful Yes ! (1) No ! (0)

Park

General
 
8,0
Value for money
 
9,0
Location
 
9,0

Customer service

Customer service
 
7,0
Park atmosphere
 
8,0

Accommodation

General
 
9,0
Furnishings and comfort
 
8,0
Cleanliness
 
9,0

Show figures given Review is inappropriate

8,1

!!!anonymous!!! - Nootdorp - Nederland

nl_NL 4 April 2017 - 12-persoons appartement 8-12

Review of "Roompot Bergresort Winterberg" 9,0

Ruime appartementen, uitstekend ingericht, prima bedden. Mooi terras en leuk uitzicht.

Gehorig

Review of "12-persoons appartement 8-12 " 9,0

Gehorig en pas op voor de afzuigkap! Dat is een glazen plaat op ooghoogte. Je kan je er vreselijk je hoofd aan stoten.

Was this review helpful Yes ! (2) No ! (0)

Park

General
 
9,0
Value for money
 
8,0
Location
 
9,0

Customer service

Customer service
 
5,0
Park atmosphere
 
9,0

Accommodation

General
 
9,0
Furnishings and comfort
 
9,0
Cleanliness
 
8,0

Show figures given Review is inappropriate