Sonnenhof Willingen Independent

Sonnenhof 1, D-34508, Willingen, Germany

Look at map

Holiday park description

Sonnenhof Willingen holiday park is located in the Sauerland region of Germany. The park is located just a short distance from the centre of Willingen, a community in northern Hesse.

Highlights

  • Ideal for skiers
  • Wellness facilities
  • Nature rich surroundings
  from£139.85

Free

7,4 110 21 reviews
7,4

Review of Sonnenhof Willingen

Average rating from guests based on 21 reviews

Read the personal experiences of guests who have stayed at Sonnenhof Willingen through HolidayParkSpecials.co.uk. Upon return, guests automatically receive an invitation to review their accommodation and experience.

Park

General
 
7,0
Value for money
 
7,0
Location
 
8,0

Customer service

Customer service
 
8,0
Park atmosphere
 
7,0

Accommodation

General
 
8,0
Furnishings and comfort
 
8,0
Cleanliness
 
8,0
  • Filters

  • Travel party

  • Year

  • Review

    • Show reviews from
  • Accommodation

9,0

!!!anonymous!!! - aardenburg - Nederland

nl_NL 5 August 2017 - 4-persoons appartement

Review of "Sonnenhof Willingen" 9,0

Vriendelijk personeel, mooie ligging, zeer schoon.

Heb geen minpunten.

Review of "4-persoons appartement " 9,0

Zeer schoon. Mooie ligging

Weinig keuken gerei.

Was this review helpful Yes ! (0) No ! (0)

Park

General
 
9,0
Value for money
 
9,0
Location
 
10,0

Customer service

Customer service
 
9,0
Park atmosphere
 
8,0

Accommodation

General
 
9,0
Furnishings and comfort
 
9,0
Cleanliness
 
9,0

Show figures given Review is inappropriate

7,7

!!!anonymous!!! - losser - Nederland

nl_NL 23 August 2016 - 4-persoons appartement

Review of "Sonnenhof Willingen" 7,0

We zijn niet in het Sonnenhof geweest maar het Jagerhotel in Willingen. We zijn ergens anders ondergebracht. We hebben i.p.v. 1kamer voor dezelfde prijs twee kamers gekregen.

Wel wat gehorig en ze waren aan het verbouwen buiten en het moest nog verder afgewerkt worden, maar we stoorden ons er niet aan. Let op betreft Jagerhotel!

Review of "4-persoons appartement " 8,0

Veel ruimte in de slaapkamers en volgens ons waren ze nog bezig met afwerkingen tussendoor (als ze niet verhuurd waren). Mooie omgeving om te wandelen en zo goed als midden in Willingen

Wat gehorig (voetstappen boven waren goed te horen).Voor ons was het verder prima, maar we zijn ook niet erg kieskeurig behalve de hygiëne.

Was this review helpful Yes ! (0) No ! (0)

Park

General
 
7,0
Value for money
 
7,0
Location
 
9,0

Customer service

Customer service
 
8,0
Park atmosphere
 
8,0

Accommodation

General
 
8,0
Furnishings and comfort
 
7,0
Cleanliness
 
8,0

Show figures given Review is inappropriate

6,3

!!!anonymous!!! - Bennekom - Nederland

nl_NL 23 August 2016 - 6-persoons appartement

Review of "Sonnenhof Willingen" 6,0

Dat er iemand is die ook Nederlands kan spreken.

Dat er geen stofbezem of dergelijke aanwezig is om de vloer eens te vegen. Dat zou wel fijn zijn als je een week daar verblijft. Op de website staat dat er ook een whirlpool en sauna is, maar die worden niet gebruikt.

Review of "6-persoons appartement " 6,0

Goede bedden, ruime slaapkamers (6 pers. appartem.) we kregen een Nederlandstalig boekje met activiteiten en bezienswaardigh. van Willingen. (Super handig)

Er zijn geen lege voorraaddoosjes e.d in de keukenkastjes. Best lastig. Ook geen goede koekenpan om eens een eitje te bakken ofzo.

Was this review helpful Yes ! (1) No ! (0)

Park

General
 
6,0
Value for money
 
6,0
Location
 
6,0

Customer service

Customer service
 
6,0
Park atmosphere
 
6,0

Accommodation

General
 
6,0
Furnishings and comfort
 
8,0
Cleanliness
 
6,0

Show figures given Review is inappropriate

6,4

!!!male_salutation_short!!! L. J Verkade - Nederland

nl_NL 29 February 2016 - 8-persoons appartement

Review of "Sonnenhof Willingen" 6,0

Mooie ligging en ongeveer 3 kilometer vanaf de pisten

Het betreft een wat ouder gebouw / appartementen

Review of "8-persoons appartement " 5,0

Voor en achterzijde een balkon. Eenvoudig en nette slaapkamers

Erg gehorig. Je kon de bovenburen horen lopen en bij hard praten.Het is een 8 pers. appartement met slechts 6 eetkamerstoelen, maar 2 pannen zonder deksels, een kleine waterkoker, kapotte en vieze afzuigkap,stinkende / vette oven, maar 2 bier-, 3 borrel- en 4 limonade glazen. De koelkast bromde hard en verlichting was kapot. Geregeld koud water bij het douchen. kraan keuken gaf ook gereld koud water ipv warm water. Appartement is gedurende de week dat wij er waren niet schoon gemaakt. Er was ook geen stofzuiger om het zelf te doen. Bij de ene douche was deur kapot. Is na melding wel gemaakt. Ook de toegangsdeur tot die douche / wc werkte niet goed. Is 2 x op slot blijven hangen. Met veel kunst en vliegwerk open gekregen. Daarna niet meer op slot gedaan. Geen verlichting in de woonkamer boven de zithoek. Erg donker. Allen tv aanwezig. Geen radio / cd speler.

Was this review helpful Yes ! (2) No ! (0)

Park

General
 
6,0
Value for money
 
7,0
Location
 
8,0

Customer service

Customer service
 
8,0
Park atmosphere
 
7,0

Accommodation

General
 
5,0
Furnishings and comfort
 
4,0
Cleanliness
 
5,0

Show figures given Review is inappropriate

7,3

!!!male_salutation_short!!! L. J Verkade - Nederland

nl_NL 29 February 2016 - 6-persoons appartement

Review of "Sonnenhof Willingen" 6,0

Ligt net buiten Willingen stad en op een afstand van ongeveer 3 kilometer van het ski gebied. Goed aan te rijden.

Mooi appartement, maar wel geluidsoverlast van bovenburen. Gehorig plafond. Je hoort de mensen lopen en als er hard gepraat wordt spreken.

Review of "6-persoons appartement " 8,0

Mooi appartement. Nette kamer / keuken en slaapkamers en doche

Erg gehorig. Je kan de bovenburen horen lopen en bij hard praten horen. Ook 'snachts om 03.00 uur

Was this review helpful Yes ! (0) No ! (0)

Park

General
 
6,0
Value for money
 
7,0
Location
 
8,0

Customer service

Customer service
 
8,0
Park atmosphere
 
6,0

Accommodation

General
 
8,0
Furnishings and comfort
 
8,0
Cleanliness
 
8,0

Show figures given Review is inappropriate

6,1

!!!anonymous!!! - Arnhem - Nederland

nl_NL 9 February 2016 - 8-persoons appartement

Review of "Sonnenhof Willingen" 7,0

Alleen maar grote fele verlichting in woonkamer. Heel erg gehorig dat je weinig kan slapen

Review of "8-persoons appartement " 6,0

De ruimte die er is voor 7 personen

Veel geluidoverlast

Was this review helpful Yes ! (0) No ! (0)

Park

General
 
7,0
Value for money
 
6,0
Location
 
8,0

Customer service

Customer service
 
5,0
Park atmosphere
 
6,0

Accommodation

General
 
6,0
Furnishings and comfort
 
6,0
Cleanliness
 
5,0

Show figures given Review is inappropriate

4,9

!!!anonymous!!! - Poortvliet - Nederland

nl_NL 9 February 2016 - 8-persoons appartement

Review of "Sonnenhof Willingen" 6,0

Dat alles wel netjes schoon was en de bedden erg goed lagen

We waren met 8 personen.. Maar alles was er maar voor 6 denk aan drinkbekers borden maar zo ook eetkamer stoelen. Het was ook niet echt een gezellig huisje en de pannen waren al ver heen.. En je kunt er geen kant op.

Review of "8-persoons appartement " 6,0

Dat de bedden fantastisch waren

Dat het afgelegen ligt

Was this review helpful Yes ! (0) No ! (0)

Park

General
 
6,0
Value for money
 
6,0
Location
 
4,0

Customer service

Customer service
 
4,0
Park atmosphere
 
3,0

Accommodation

General
 
6,0
Furnishings and comfort
 
5,0
Cleanliness
 
6,0

Show figures given Review is inappropriate

9,0

!!!anonymous!!! - Helmond - Nederland

nl_NL 18 August 2015 - 8-persoons appartement

Review of "Sonnenhof Willingen" 9,0

Het appartement was zeer schoon. Bedden waren al opgemaakt. Handdoeken kon je zovaak mogelijk omwisselen. Ideaal dus, voor een appartement. Heerlijk rustig.

Er mocht alleen iets meer drink glazen aanwezig zijn, en iets meer van bestek. Zelf hadden wij er niet veel last van. Ik denk als je ernaar gevraagd had, had je het wel gekregen.

Review of "8-persoons appartement " 9,0

Ruim appartement, en zeer schoon.
Heerlijk rustig gelegen accommodatie

Was this review helpful Yes ! (0) No ! (0)

Park

General
 
9,0
Value for money
 
9,0
Location
 
9,0

Customer service

Customer service
 
9,0
Park atmosphere
 
8,0

Accommodation

General
 
9,0
Furnishings and comfort
 
9,0
Cleanliness
 
10,0

Show figures given Review is inappropriate

8,1

!!!anonymous!!! - Woudrichem - Nederland

nl_NL 11 August 2015 - 6-persoons appartement

Review of "Sonnenhof Willingen" 8,0

We werden vriendelijk ontvangen. Het appartement was heel schoon en het zag er gezellig uit.

Review of "6-persoons appartement " 8,0

De bedden lagen heerlijk, de keuken en ook de badkamer waren prima. Heerlijk rustige omgeving aan de rand van het bos. Het gezellige, mooie Willingen op ongeveer 3 km afstand.

Was this review helpful Yes ! (0) No ! (0)

Park

General
 
8,0
Value for money
 
8,0
Location
 
8,0

Customer service

Customer service
 
8,0
Park atmosphere
 
8,0

Accommodation

General
 
8,0
Furnishings and comfort
 
8,0
Cleanliness
 
9,0

Show figures given Review is inappropriate

8,9

!!!anonymous!!! - Westerlee - Nederland

nl_NL 2 September 2014 - 4-persoons Appartement

Review of "Sonnenhof Willingen" 9,0

Mooi uitzicht vanuit appartement. heel rustig en je kan zo via de tuin de natuur in. appartementen zijn modern en helemaal schoon! contactpersoon spreekt ook vloeiend engels dus altijd mee te communiceren

Pannen, bestek en servies is heel beperkt. heel eind vanaf willingen. appartementen zijn vrij gehorig maar niet storend

Review of "4-persoons Appartement " 10,0

Mooi uitzicht vanuit appartement. heel rustig en je kan zo via de tuin de natuur in. appartementen zijn modern en helemaal schoon! contactpersoon spreekt ook vloeiend engels dus altijd mee te communiceren

Pannen, bestek en servies is heel beperkt. heel eind vanaf willingen. appartementen zijn vrij gehorig maar niet storend

Was this review helpful Yes ! (0) No ! (0)

Park

General
 
9,0
Value for money
 
8,0
Location
 
8,0

Customer service

Customer service
 
10,0
Park atmosphere
 
8,0

Accommodation

General
 
10,0
Furnishings and comfort
 
9,0
Cleanliness
 
10,0

Show figures given Review is inappropriate