Frequently asked questions
Customer service

Sunparks Oostduinkerke aan Zee Holiday park

Polderstraat 158, 8670, Oostduinkerke, Belgium

Look at map

Holiday park description

Sunparks Oostduinkerke aan Zee is a spacious, family-friendly holiday park in Belgium. Enjoy the many facilities, including sports fields, playgrounds, bicycle rental and swimming pools.

Highlights

  • On the Belgian coast
  • Indoor play world
  • Plopsaland theme park
  from£122,86
3

This is the lowest price for the next 4 months for Sunparks Oostduinkerke aan Zee.

This price applies to 3-person cottage Select OD594, with the first arrival possibility on 29 January 2018, Midweek 4 nights.

Including:
Cleaning fee
Energy and water use
Exclusive compulsory charges:
• Bedlinen £8,- per person
• Tourist tax £2,58 per person per night
  £54,96 per booking
The total price including compulsory charges  £177,86  (£122,86 (accommodation ) + £54,96 (compulsory surcharges))

Based on 3 guests (adults, children and/or babies) and 1 accommodation(s).

Free

Sunparks
6,5

Review of Sunparks Oostduinkerke aan Zee

Average rating from guests based on 115 reviews

Read the personal experiences of guests who have stayed at Sunparks Oostduinkerke aan Zee through HolidayParkSpecials.co.uk. Upon return, guests automatically receive an invitation to review their accommodation and experience.

Park

General
 
7,0
Value for money
 
6,0
Location
 
8,0

Customer service

Customer service
 
7,0
Park atmosphere
 
6,0

Accommodation

General
 
6,0
Furnishings and comfort
 
6,0
Cleanliness
 
6,0
  • Filters

  • Travel party

  • Year

  • Review

    • Show reviews from
  • Accommodations

7,0

!!!female_salutation_short!!! Marella van Hout-Serraarens - Deurne - Nederland

nl_NL 30 July 2016 - 3-persoons bungalow Select OD594

Review of "Sunparks Oostduinkerke aan Zee" 7,0

De ligging en vriendelijk personeel.
Zwembad is ook leuk.

Verouderde huisjes en centrum.
Fikse onderbezetting van het personeel in het hoogseizoen.

Review of "3-persoons bungalow Select OD594 " 7,0

Personeel erg vriendelijk
Dichtbij het strand met leuke boulevard en winkeltjes

Huisje verouderd en nog niet schoon gemaakt bij aankomst bij het huisje

Was this review helpful Yes ! (0) No ! (0)

Park

General
 
7,0
Value for money
 
5,0
Location
 
10,0

Customer service

Customer service
 
9,0
Park atmosphere
 
6,0

Accommodation

General
 
7,0
Furnishings and comfort
 
6,0
Cleanliness
 
6,0

Show figures given Review is inappropriate

7,7

!!!anonymous!!! - Arnhem - Nederland

nl_NL 16 May 2016 - 4-persoons bungalow Select OD595

Review of "Sunparks Oostduinkerke aan Zee" 7,0

Het huisje was snel en eenvoudig te boeken, de hond mocht mee, en het is dicht bij zee en duinen.

Het was moeilijk onze auto te parkeren, het was wat lawaaiig (maar niet tot laat in de avond gelukkig!) Bij aankomst kwamen we knel te zitten bij de receptie omdat niet duidelijk was waar we in moesten rijden en iedereen op hetzelfde moment leek aan te komen.

Review of "4-persoons bungalow Select OD595 " 8,0

Dit is het schoonste, properste huisje waar ik ooit ben geweest, heerlijk. De inrichting was sober maar goed. Geen flauwekul, niet volgepropt, maar goede zitmeubelen, en een goed bed.

We misten een leeslamp, zowel in de huiskamer als in de slaapkamer. Het huisje begint te slijten: roestrandje bij het bad, slechtdoorlopende wasbak, afbrokkelende kastrand, besteklade die moeilijk opengaat...

Was this review helpful Yes ! (1) No ! (2)

Park

General
 
7,0
Value for money
 
8,0
Location
 
8,0

Customer service

Customer service
 
8,0
Park atmosphere
 
6,0

Accommodation

General
 
8,0
Furnishings and comfort
 
7,0
Cleanliness
 
10,0

Show figures given Review is inappropriate

9,4

!!!anonymous!!! - Olst - Nederland

nl_NL 14 May 2016 - 3-persoons bungalow Select OD594

Review of "Sunparks Oostduinkerke aan Zee" 9,0

Ligging, zo vlak aan zee, is geweldig. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam.

De situatie bij de afvalcontainers is rommelig. Misschien wat vaker opruimen?

Review of "3-persoons bungalow Select OD594 " 9,0

De huisjes zijn ietwat gedateerd maar het is er goed toeven.

Eigenlijk niets, we komen graag weer eens terug.

Was this review helpful Yes ! (1) No ! (0)

Park

General
 
9,0
Value for money
 
9,0
Location
 
10,0

Customer service

Customer service
 
10,0
Park atmosphere
 
10,0

Accommodation

General
 
9,0
Furnishings and comfort
 
9,0
Cleanliness
 
9,0

Show figures given Review is inappropriate

9,6

!!!male_salutation_short!!! Frits Smithuis - Den Haag - Nederland

nl_NL 10 May 2016 - 3-persoons bungalow Select OD594

Review of "Sunparks Oostduinkerke aan Zee" 9,0

Het huisje was heel goed ingericht, met een grote tuin en veel privacy. Alles was aanwezig in het huisje. Het park is rustig en autoluw. Het park is mooi opgezet en je komt er heerlijk tot rust. Er is genoeg te doen voor de kinderen, zowel indoor als outdoor. Vlakbij het strand en vlakbij Plopsa de Panne wat echt geweldig was. Ook het feit dat de eindschoonmaak inbegrepen was, was geweldig. Het was een heerlijke tijd en we komen heel graag snel terug

Minpunt is dat je pas om 15 uur het huisje in mag en al om 10 uur het huisje uit moet. Wij hebben een hond bij ons en daarom konden we geen gebruik meer maken van het zwembad of de andere faciliteiten. Een kennel voor honden zou handig zijn. Ook zou het handig zijn als je de begindag kan bijboeken en een late check out zou kunnen boeken.

Review of "3-persoons bungalow Select OD594 " 9,0

Het huisje was handig ingericht. 2 grote slaapkamers met geode bedden. De tuin was groot en overzichtelijk. We konden onze kinderen laten buitenspelen zonder zorgen over auto's. Het huisje was schoon en prettig. Aangezien het een alleenstaand huisje was, hadden we geen last van lawaai van buren en zij ook niet van ons.

De bril van de wc was wat versleten. Hij was wel schoon, maar de indruk is net iets beter als de bril iets nieuwer was. Als we de wc doortrokken, kwam het water omhoog in het bad op de laatste dag. Dit hebben we gemeld en we weten zeker dat dit aangepakt zou worden

Was this review helpful Yes ! (2) No ! (0)

Park

General
 
9,0
Value for money
 
10,0
Location
 
10,0

Customer service

Customer service
 
10,0
Park atmosphere
 
10,0

Accommodation

General
 
9,0
Furnishings and comfort
 
9,0
Cleanliness
 
9,0

Show figures given Review is inappropriate

5,3

!!!anonymous!!! - udenhout - Nederland

nl_NL 7 May 2016 - 8-persoons bungalow Select OD597

Review of "Sunparks Oostduinkerke aan Zee" 5,0

Het zwembad

Er was veel kapot op het park,toiletten,wasbakken,parkeerautomaat,deuren.dit is erg jammer dat er niets aan gedaan is in de week dat wij er zijn geweest

Review of "8-persoons bungalow Select OD597 " 5,0

Goed gelegen op het park

In de omschrijving stond dat we geen trappen hadden naar die zat wel in het huisje.voor ons niet zo erg maar traphekje was kapot dus moesten we extra opletten

Was this review helpful Yes ! (1) No ! (0)

Park

General
 
5,0
Value for money
 
5,0
Location
 
7,0

Customer service

Customer service
 
5,0
Park atmosphere
 
5,0

Accommodation

General
 
5,0
Furnishings and comfort
 
5,0
Cleanliness
 
5,0

Show figures given Review is inappropriate

8,7

!!!anonymous!!! - Ridderkerk - Nederland

nl_NL 30 March 2016 - 6-persoons bungalow Select OD517

Review of "Sunparks Oostduinkerke aan Zee" 9,0

Zwembad en binnenspeeltuin

Huisjes zijn redelijk aan het verouderen, met name de verwarming units.

Review of "6-persoons bungalow Select OD517 " 9,0

Ruimte is in orde

De trap naar de bovenetage is stijl en ongeschikt voor kinderen

Was this review helpful Yes ! (1) No ! (0)

Park

General
 
9,0
Value for money
 
9,0
Location
 
9,0

Customer service

Customer service
 
9,0
Park atmosphere
 
9,0

Accommodation

General
 
9,0
Furnishings and comfort
 
8,0
Cleanliness
 
8,0

Show figures given Review is inappropriate

6,1

!!!anonymous!!! - Best - Nederland

nl_NL 6 October 2015 - 6-persoons bungalow Select OD596

Review of "Sunparks Oostduinkerke aan Zee" 6,0

Dicht bij plopsaland, mooi zwembad

Eten ondefinieerbaar en simpel in buffet restaurant. erg onvriendelijk personeel aan de bar tijdens lunch. erg gehorige huisjes. de weg hoor je snachts erg goed.

Review of "6-persoons bungalow Select OD596 " 6,0

Goede bedden

Harde banken, slechte stofzuiger en geen bezem waardoor schoonhouden niet makkelijk was, gehorig de weg hoorde je snachts erg goed. niet heel schoon toen we aan kwamen maar schoon genoeg.

Was this review helpful Yes ! (1) No ! (0)

Park

General
 
6,0
Value for money
 
7,0
Location
 
8,0

Customer service

Customer service
 
5,0
Park atmosphere
 
6,0

Accommodation

General
 
6,0
Furnishings and comfort
 
6,0
Cleanliness
 
5,0

Show figures given Review is inappropriate

7,9

!!!anonymous!!! - Blanden - België

nl_BE 3 October 2015 - 3-persoons bungalow Select OD594

Review of "Sunparks Oostduinkerke aan Zee" 8,0

Nabijheid van natuurreservaten. Huisdieren toegelaten.

Review of "3-persoons bungalow Select OD594 " 6,0

Goede klimaatregeling, snel en voldoende warm water, goede koelkast, goede microwave met ovenfunctie.
Goede bedden.

2 kookplaten is te weinig om deftig te kunnen koken. Keukengereedschap was heel summier. Werkbladhoogte was te laag voor mijn 1m64. Geen afdruipgedeelte aan afwasbak. Geen bergruimte of -schapjes in de badkamer. Geen omheinde tuin!!
.

Was this review helpful Yes ! (0) No ! (1)

Park

General
 
8,0
Value for money
 
8,0
Location
 
9,0

Customer service

Customer service
 
8,0
Park atmosphere
 
8,0

Accommodation

General
 
6,0
Furnishings and comfort
 
6,0
Cleanliness
 
8,0

Show figures given Review is inappropriate

4,6

!!!anonymous!!! - Willemstad - Nederland

nl_NL 29 September 2015 - 8-persoons bungalow Select OD597

Review of "Sunparks Oostduinkerke aan Zee" 5,0

Het ligt vlakbij Plopsaland en bij de zee

Huisje slecht onderhouden en niet rolstoelvriendelijk om binnen te komen

Review of "8-persoons bungalow Select OD597 " 4,0

De open haard was heel lekker.

Het onderhoud

Was this review helpful Yes ! (0) No ! (0)

Park

General
 
5,0
Value for money
 
3,0
Location
 
4,0

Customer service

Customer service
 
6,0
Park atmosphere
 
5,0

Accommodation

General
 
4,0
Furnishings and comfort
 
4,0
Cleanliness
 
5,0

Show figures given Review is inappropriate

4,4

!!!female_salutation_short!!! A Munnecom - Roosteren - Nederland

nl_NL 25 August 2015 - 4-persoons bungalow Select OD595

Review of "Sunparks Oostduinkerke aan Zee" 4,0

Ligging tov zee

De manier waarop we te woord werden gestaan bij klachten bij de receptie.
Het huisje dat ons werd toegewezen welk niet te bereiken was met de auto. Oeverloos gesleep met bagage ten gevolg.
De prijzen in het lokale winkeltje
De staat van het huisje (no 425).

Review of "4-persoons bungalow Select OD595 " 3,0

De tuin (grootte)

Staat van onderhoud (versketebm vies, schimmel, kapot, incompleet)
Dat afgezet tegen de prijs die wij betaald hebben....

Was this review helpful Yes ! (2) No ! (0)

Park

General
 
4,0
Value for money
 
3,0
Location
 
7,0

Customer service

Customer service
 
4,0
Park atmosphere
 
5,0

Accommodation

General
 
3,0
Furnishings and comfort
 
5,0
Cleanliness
 
3,0

Show figures given Review is inappropriate

Do you have any questions?
MO-FR: 09:00-22:00 SA: 10:00-18:00 SU: 10:00-22:00