Frequently asked questions
Customer services

Residence Durbuy Ardennen Holiday park

Rue Fond Sainte-Anne 21, B-6940, Durbuy, Belgium

Look at map

Holiday park description

Residence Durbuy Ardennes is surrounded by nature, only 3km from the beautiful city of Durbuy. This park is an oasis of calm and features comfortable accommodation and fantastic facilities.

Highlights

  • Visit Durbuy
  • Oasis of calm
  • Stonehenge of the Ardennes
  from£107,59
6,8

Review of Residence Durbuy Ardennen

Average rating from guests based on 292 reviews

Read the personal experiences of guests who have stayed at Residence Durbuy Ardennen through HolidayParkSpecials.co.uk. Upon return, guests automatically receive an invitation to review their accommodation and experience.

Park

General
 
7,0
Value for money
 
7,0
Location
 
8,0

Customer service

Customer service
 
8,0
Park atmosphere
 
7,0

Accommodation

General
 
6,0
Furnishings and comfort
 
6,0
Cleanliness
 
6,0
  • Filters

  • Travel party

  • Year

  • Review

    • Show reviews from
  • Accommodations

7,9

Ms. Andra Carpentier - STOUMONT - België

nl_BE 29 January 2019 - 4-persoons appartement Hera

Review of "Residence Durbuy Ardennen" 8,0

Heel mooie liggening, rustig, mooie wandelingen, tof zwembad;;;

Dat je vanalles moet bijbetalen iets te lenen, bijvoorbeel, raketjes, enz,

Review of "4-persoons appartement Hera " 7,0

Rustig, ideaal voor mij en de twee kindjes, we voelden ons thuis

Algemene sfeer een beetje kleinburgelijk

Was this review helpful Yes ! (0) No ! (0)

Park

General
 
8,0
Value for money
 
8,0
Location
 
8,0

Customer service

Customer service
 
7,0
Park atmosphere
 
7,0

Accommodation

General
 
7,0
Furnishings and comfort
 
8,0
Cleanliness
 
9,0

Show figures given Review is inappropriate

7,4

Anonymous - Houthulst - België

nl_BE 3 November 2018 - 4-persoons appartement Hera

Review of "Residence Durbuy Ardennen" 8,0

Rustig

Review of "4-persoons appartement Hera " 8,0

Gezellig

De elektrische verwarming. Verwarming met elektriciteit is duur

Was this review helpful Yes ! (1) No ! (0)

Park

General
 
8,0
Value for money
 
8,0
Location
 
8,0

Customer service

Customer service
 
8,0
Park atmosphere
 
8,0

Accommodation

General
 
8,0
Furnishings and comfort
 
6,0
Cleanliness
 
6,0

Show figures given Review is inappropriate

5,4

Anonymous - Den haag - Nederland

nl_NL 2 October 2018 - 2-persoons appartement Hades Etage

Review of "Residence Durbuy Ardennen" 6,0

Ligt rustig, tussen de natuur en toch met gezellige plekjes binnen bereik.

Weinig sfeer.

Review of "2-persoons appartement Hades Etage " 3,0

Inrichting is erg verouderd. Het huisje heeft een flinke opknapbeurt nodig. Er waren wat dingen kapot (ramen konden bijvoorbeeld niet open). De spullen in de keuken waren schaars. Er lagen wat viezige dekens om te gebruiken en je kreeg bij het linnenpakket enkel een laken (en dus geen overtrek om het deken in te doen). De wifi werkte niet goed. De badkamer bestond enkel uit een bad om in te douchen (je kon hier dus niet staan).

Was this review helpful Yes ! (0) No ! (0)

Park

General
 
6,0
Value for money
 
6,0
Location
 
7,0

Customer service

Customer service
 
6,0
Park atmosphere
 
5,0

Accommodation

General
 
3,0
Furnishings and comfort
 
3,0
Cleanliness
 
5,0

Show figures given Review is inappropriate

5,6

Ms. Marjan Smeets - Nieuwegein - Nederland

nl_NL 4 September 2018 - 4-persoons appartement Hera

Review of "Residence Durbuy Ardennen" 6,0

Rustige omgeving

Het uitladen van je auto naar je appartement is te ver en onhandig moesten ook nog 2 trappen op met de tassen/koffers en meerdere spullen...

Review of "4-persoons appartement Hera " 5,0

De Nederlandse en Belgische zenders en de dvd speler

Huisje niet schoo. overal hingen er spinnenrag en stof. krakendebedden . Te hoge instap van het bad. De badmengkraan werkte niet zoals het hoort bijna niet warm te krijgen of te houden. De douchestraal was net een hogedrukspuit.Badkamer was ook beschimmeld op het plafond en voegen . De dakramen zeer verouderd en ook daar was zwarte schimmels op te zien...dakramen gingen ook moeilijk open en de luxaflex viel eruit als je ze open en dicht wilde doen...
Geen grote vuilnisbak stofzuiger en afdruiprekje en maatbeker aanwezig.
In de keuken miste we de handleiding van het electrischekookstel ... je kan ook niet alles verwachten als je in het buitenland reserveer maar hygiëne vindt ik erg belangrijk..

Was this review helpful Yes ! (1) No ! (0)

Park

General
 
6,0
Value for money
 
6,0
Location
 
7,0

Customer service

Customer service
 
6,0
Park atmosphere
 
5,0

Accommodation

General
 
5,0
Furnishings and comfort
 
5,0
Cleanliness
 
4,0

Show figures given Review is inappropriate

5,4

Anonymous - Woldendorp - Nederland

nl_NL 3 September 2018 - 2-persoons appartement Hades Etage

Review of "Residence Durbuy Ardennen" 5,0

Het is een mooie liggen van het park

Waren veel klachten van mensen dat het niet schoon was. In mijn accomodatie zat wat schimmel en vocht plekken

Review of "2-persoons appartement Hades Etage " 5,0

We moesten in bad zitten om te douchen. dus geen staande douch

Was this review helpful Yes ! (0) No ! (0)

Park

General
 
5,0
Value for money
 
6,0
Location
 
7,0

Customer service

Customer service
 
5,0
Park atmosphere
 
5,0

Accommodation

General
 
5,0
Furnishings and comfort
 
5,0
Cleanliness
 
5,0

Show figures given Review is inappropriate

5,9

Anonymous - BOSKOOP - Nederland

nl_NL 1 September 2018 - 2-persoons appartement Hades Etage

Review of "Residence Durbuy Ardennen" 6,0

Je moet er echt voor je rust komen. Er is niet veel te beleven op de residence zelf. Ik vond dat dit wel al bekend was voordat we hadden geboekt.

Dat er niet veel te beleven is bij de residence zelf is dan ook wat ik wel jammer vond maar was wel duidelijk bij boeken.

Review of "2-persoons appartement Hades Etage " 6,0

Ik vond de ruimte prima, ook het bestek enz. was voldoende.

De badkamer met bad en douche is heel raar ingericht, waardoor je niet staand kan douchen. Ook was op de foto's niet echt duidelijk dat het bed in de woonkamer stond.

Was this review helpful Yes ! (0) No ! (0)

Park

General
 
6,0
Value for money
 
6,0
Location
 
5,0

Customer service

Customer service
 
7,0
Park atmosphere
 
6,0

Accommodation

General
 
6,0
Furnishings and comfort
 
5,0
Cleanliness
 
6,0

Show figures given Review is inappropriate

5,4

Anonymous - Gouda - Nederland

nl_NL 25 August 2018 - 8-persoons appartement Apollo Junior Gelijkvloers 6+2

Review of "Residence Durbuy Ardennen" 5,0

Ligging goed.

Bij aankomst een medewerker, die de klant overigensnet te woord staat. De medewerker ernaast deed niets dan op een scherm turen terwijl er meerdere klanten waren.

De toestand van het meubilair liet hier en daar te wensen over. Op toilet een spijker uitstekend in de ombouw van de deur en op de kinderkamer een hangende lamp aan de muur waar de draden zichtbaar van waren. ( gevaarlijk) linnenkast deuren die niet aansloten omdat belendende panelen gebogen waren. Lamp in keuken waar de kap vanaf was. Ook stof in hoeken van kamers.
De koekenpannen waren nietschoon evenals de wijnglazen.
Er was geen led verlichting. Lampen waren gloeiend heet.
Op de laatste dag stormde een vrouw door het huis om inventaris te kontroleren. Een gênante vertonin

Review of "8-persoons appartement Apollo Junior Gelijkvloers 6+2 " 5,0

This review has no comments.

Was this review helpful Yes ! (0) No ! (0)

Park

General
 
5,0
Value for money
 
4,0
Location
 
8,0

Customer service

Customer service
 
6,0
Park atmosphere
 
5,0

Accommodation

General
 
5,0
Furnishings and comfort
 
5,0
Cleanliness
 
5,0

Show figures given Review is inappropriate

7,3

Anonymous - Bovenkarspel - Nederland

nl_NL 18 August 2018 - 2-persoons appartement Hades Gelijkvloers

Review of "Residence Durbuy Ardennen" 8,0

Buitenzwembad
Voldoende parkeergelegenheid
Kleinschalig
Mooi uitzicht
Mogelijkheid om spelletjes en DVD's te lenen
Controle huisjes samen met gast

Huisje niet goed schoon
Op vertrekdag niet per se tot 10:00 blijven. Dit is nl. afhankelijk van wanneer de controle wordt uitgevoerd, want daarna moet je gelijk je huisje uit.

Review of "2-persoons appartement Hades Gelijkvloers " 6,0

Voldoende keukenaccessoires
Spelletjes en boeken beschikbaar
Kaarsjes beschikbaar

Bedbank sliep niet lekker.
Huisje was niet schoon genoeg

Was this review helpful Yes ! (0) No ! (0)

Park

General
 
8,0
Value for money
 
6,0
Location
 
9,0

Customer service

Customer service
 
9,0
Park atmosphere
 
8,0

Accommodation

General
 
6,0
Furnishings and comfort
 
6,0
Cleanliness
 
5,0

Show figures given Review is inappropriate

5,7

Anonymous - Merksem - België

nl_BE 18 August 2018 - 4-persoons appartement Hera

Review of "Residence Durbuy Ardennen" 6,0

Omgeving

Hygiëne, accommodatie, meubels

Review of "4-persoons appartement Hera " 5,0

This review has no comments.

Was this review helpful Yes ! (1) No ! (0)

Park

General
 
6,0
Value for money
 
6,0
Location
 
7,0

Customer service

Customer service
 
7,0
Park atmosphere
 
6,0

Accommodation

General
 
5,0
Furnishings and comfort
 
4,0
Cleanliness
 
4,0

Show figures given Review is inappropriate

3,3

Ms. Carmelita Pinas - Hoogvliet Rotterdam - Nederland

nl_NL 14 August 2018 - 6-persoons appartement Atlas Kids Gelijkvloers 4+2

Review of "Residence Durbuy Ardennen" 3,0

Personeel onbeschoft niet klantvriendelijk kortom drama en ik vindt dat ik opgelicht bent en ben er nog niet klaar mee vakantie was een drama vreselijk en zonde van me tijd .

Review of "6-persoons appartement Atlas Kids Gelijkvloers 4+2 " 3,0

Niks

Alles

Was this review helpful Yes ! (0) No ! (0)

Park

General
 
3,0
Value for money
 
3,0
Location
 
5,0

Customer service

Customer service
 
3,0
Park atmosphere
 
3,0

Accommodation

General
 
3,0
Furnishings and comfort
 
3,0
Cleanliness
 
3,0

Show figures given Review is inappropriate

Do you have any questions?
MO-FR: 09:00-20:00, SA-SU: 10:00-18:00