Frequently asked questions
Customer service

TopParken Landgoed de Scheleberg Holiday park

Immenweg 15, 6741 KP, Lunteren, Netherlands

Look at map

Holiday park description

Enjoy a wonderful stay at TopParken Landgoed de Scheleberg in Lunteren (Netherlands). You can take advantage of the various possibilities provided by the park and its surroundings.

Highlights

  • Near Burgers Zoo
  • Richly-wooded surroundings
  • Outdoor swimming pool
  from£97,58
5

This is the lowest price for the next 4 months for TopParken Landgoed de Scheleberg.

This price applies to 5-person holiday house ****, with the first arrival possibility on 5 November 2018, 2 Nights.

Including:
Cleaning fee
Eco/waste tax
Exclusive compulsory charges:
• Bedmaking service £8,88 per person
• Reservation costs £19,99 per booking
• Tourist tax £1,18 per person per night
  £76,19 per booking
The total price including compulsory charges  £173,77  (£97,58 (Accommodation ) + £76,19 (Compulsory surcharges))

Based on 5 guests (adults, children and/or babies) and 1 accommodation(s).
TopParken
8,0

Review of TopParken Landgoed de Scheleberg

Average rating from guests based on 188 reviews

Read the personal experiences of guests who have stayed at TopParken Landgoed de Scheleberg through HolidayParkSpecials.co.uk. Upon return, guests automatically receive an invitation to review their accommodation and experience.

Park

General
 
8,0
Value for money
 
8,0
Location
 
8,0

Customer service

Customer service
 
8,0
Park atmosphere
 
8,0

Accommodation

General
 
8,0
Furnishings and comfort
 
8,0
Cleanliness
 
8,0
  • Filters

  • Travel party

  • Year

  • Review

    • Show reviews from
  • Accommodations

8,7

Anonymous - Woerden - Nederland

nl_NL 20 August 2018 - 5-persoons vakantiehuis ****

Review of "TopParken Landgoed de Scheleberg" 9,0

Het is een mooi en schoon park. De entree is al mooi om te zien. Je wordt hartelijk ontvangen. De huisjes zijn netjes en schoon. Leuk verwarmd zwembad. Je kan er goed en lekker eten.

Ik heb geen punten.

Review of "5-persoons vakantiehuis **** " 8,0

Het is best ruim en netjes.. Voor de rest zit alles erin en hij is schoon.

De kamer voor 3 personen is wel heel klein.

Was this review helpful Yes ! (0) No ! (0)

Park

General
 
9,0
Value for money
 
9,0
Location
 
9,0

Customer service

Customer service
 
9,0
Park atmosphere
 
9,0

Accommodation

General
 
8,0
Furnishings and comfort
 
8,0
Cleanliness
 
8,0

Show figures given Review is inappropriate

7,3

Anonymous - Almere - Nederland

nl_NL 16 August 2018 - 5-persoons vakantiehuis ****

Review of "TopParken Landgoed de Scheleberg" 8,0

Mooie ligging bij de Veluwe. Zwembad. Kinderbedje en -stoel makkelijk geregeld (wel tegen een vergoeding). Rustig park.

Aantal producten waren op bij zowel het restaurant als de snackbar. Idee om basismiddelen bij de receptie te verkopen? Zoals luiers, yoghurt/melk, boordbeleg etc. Geen kinderbestek aanwezig. Huisje was niet heel schoon, met name in de woonkamer leek het alsof er niet gestofzuigd was.

Review of "5-persoons vakantiehuis **** " 6,0

Zie vorige opmerkingen bij het park.

Zie vorige opmerkingen.

Was this review helpful Yes ! (0) No ! (0)

Park

General
 
8,0
Value for money
 
8,0
Location
 
9,0

Customer service

Customer service
 
7,0
Park atmosphere
 
8,0

Accommodation

General
 
6,0
Furnishings and comfort
 
6,0
Cleanliness
 
5,0

Show figures given Review is inappropriate

8,3

Ms. Sylvia Hulzebosch - Kaatsheuvel - Nederland

nl_NL 13 August 2018 - 5-persoons vakantiehuis *****

Review of "TopParken Landgoed de Scheleberg" 10,0

Prachtig onderhouden park
Geweldige ligging
Zeer vriendelijk personeel

Sommige bungalows staan op een verhoging zodat je moeilijk in en uit kunt stappen (oudere mensen en of kleine kinderen)
Ondanks het park hondvriendelijk is, is er geen ruimte voor loslopen en zwemmen voor de honden.
Of je nu met twee personen of vier personen verblijft, je krijgt maar 1 afvalmuntje per week. Dat is erg weinig. Overigens toen wij dit meldde kregen we nog twee muntjes extra zonder kosten, dus dat is dan weer TOP

Review of "5-persoons vakantiehuis ***** " 8,0

Mooie ligging aan het water
ruim opgezet
houten vlonder aanwezig om aan het water te zitten
ruime tuin

1.Zeer hoge dorpel waardoor het voor kleine kinderen en oudere mensen lastig is om in en uit het huis te komen
2.Geen bergruimte in het woongedeelte waardoor we alle spullen twee weken lang op de eettafel moesten stallen
3.Geen horren voor de ramen waardoor we de eerste twee nachten al met insecten in bed lagen en er ander ongedierte in de slaapkamer aanwezig was
4.Gezien de prijs voor het huis moet er 10 euro per dag betaald worden voor gebruik van de airco. Dat is een nogal buitensporig tarief.

Was this review helpful Yes ! (0) No ! (0)

Park

General
 
10,0
Value for money
 
8,0
Location
 
9,0

Customer service

Customer service
 
9,0
Park atmosphere
 
8,0

Accommodation

General
 
8,0
Furnishings and comfort
 
8,0
Cleanliness
 
6,0

Show figures given Review is inappropriate

6,9

Mr. Wesley van boxtel - Zeeland - Nederland

nl_NL 4 August 2018 - 5-persoons vakantiehuis ****

Review of "TopParken Landgoed de Scheleberg" 8,0

Leuk zwembad geschikt voor gezinnen jonge kinderen . Huisjes prima

Prijzen duur. Bediening matig vanwege personeels tekort. Miss aangeven welke huisjes airco hebben. Met snackbar bij het zwembad moet meer gedaan worden. Dus miss slush apparaat softijs en menu’s.

Review of "5-persoons vakantiehuis **** " 8,0

Schoon groot

Stapelbed zonder beveiliging. Geen kinderstoel. Geen airco.

Was this review helpful Yes ! (0) No ! (0)

Park

General
 
8,0
Value for money
 
6,0
Location
 
8,0

Customer service

Customer service
 
5,0
Park atmosphere
 
5,0

Accommodation

General
 
8,0
Furnishings and comfort
 
8,0
Cleanliness
 
8,0

Show figures given Review is inappropriate

8,9

!!!anonymous!!! - lekkerkerk - Nederland

nl_NL 29 July 2018 - 4-persoons vakantiehuis *****

Review of "TopParken Landgoed de Scheleberg" 9,0

Schoon,rustig , behulpzaam personeel

N.v.t.

Review of "4-persoons vakantiehuis ***** " 9,0

Veel licht door de grote raampartijen
ruime slaapkamer

Zacht matras , naad in tweepersoonsbed

Was this review helpful Yes ! (0) No ! (0)

Park

General
 
9,0
Value for money
 
9,0
Location
 
9,0

Customer service

Customer service
 
9,0
Park atmosphere
 
9,0

Accommodation

General
 
9,0
Furnishings and comfort
 
9,0
Cleanliness
 
8,0

Show figures given Review is inappropriate

6,7

!!!female_salutation_short!!! Nathalie De kievith - SCHIEDAM - Nederland

nl_NL 28 July 2018 - 4-persoons stacaravan/chalet ***

Review of "TopParken Landgoed de Scheleberg" 8,0

Mooi aangelegd park, buiten zwembad en mooi restaurant!

Omdat het waterbedrijf daar de kraan half heeft dichtgedraaid hadden we weinig water omdat de druk zo laag is hadden we ook geen warm water wel om 6 uur s'ochtends dus alleen zo vroeg kon ik mijn haren wassen onder een lauwe druppels! Afwassen moest ik eerst de water koker aan zetten om af te wassen! Dus voor de mensen die nog gaan let op want je heb het gevoel dat je op de camping zit!
Waarschijnlijk na de zomer daar geen last van!

Review of "4-persoons stacaravan/chalet *** " 6,0

Was netjes

Geen/heel weinig water

Was this review helpful Yes ! (0) No ! (0)

Park

General
 
8,0
Value for money
 
4,0
Location
 
8,0

Customer service

Customer service
 
5,0
Park atmosphere
 
10,0

Accommodation

General
 
6,0
Furnishings and comfort
 
6,0
Cleanliness
 
6,0

Show figures given Review is inappropriate

8,4

!!!female_salutation_short!!! Frouke Vegter - Uithuizen - Nederland

nl_NL 9 July 2018 - 8-persoons vakantiehuis Villa Deluxe

Review of "TopParken Landgoed de Scheleberg" 9,0

Prachtige omgeving

Klein zwembad. Slechte WiFi.

Review of "8-persoons vakantiehuis Villa Deluxe " 8,0

Ruimte. Bedden liggen goed. Mooie badkamers en keuken.

Er werden huizen bijgebouwd op het terrein. Hiervan waren we niet op de hoogte. Verder weinig privacy. Begroeiing is nog niet voldoende.

Was this review helpful Yes ! (0) No ! (0)

Park

General
 
9,0
Value for money
 
7,0
Location
 
9,0

Customer service

Customer service
 
9,0
Park atmosphere
 
9,0

Accommodation

General
 
8,0
Furnishings and comfort
 
8,0
Cleanliness
 
8,0

Show figures given Review is inappropriate

8,1

!!!male_salutation_short!!! Gerrit groen - EMMELOORD - Nederland

nl_NL 3 July 2018 - 4-persoons vakantiehuis ****

Review of "TopParken Landgoed de Scheleberg" 8,0

Drempels slecht te zien , wit maken

Review of "4-persoons vakantiehuis **** " 8,0

This review has no comments.

Was this review helpful Yes ! (0) No ! (0)

Park

General
 
8,0
Value for money
 
8,0
Location
 
9,0

Customer service

Customer service
 
8,0
Park atmosphere
 
8,0

Accommodation

General
 
8,0
Furnishings and comfort
 
8,0
Cleanliness
 
8,0

Show figures given Review is inappropriate

5,9

!!!male_salutation_short!!! Lennart Schipper - Oud-Beijerland - Nederland

nl_NL 26 June 2018 - 5-persoons vakantiehuis *****

Review of "TopParken Landgoed de Scheleberg" 9,0

Ziet er op het park goed verzorgd uit

De huisjes zien er aan de buitenkant leuk uit echter binnen zijn er toch een aantal zaken die minder zijn. Bij ons was de vloer al doorgezakt en de tv als de salontafel waren beschadigd. Daarnaast was de schuur deur kapot en heb ik 3 dagen moeten wachten totdat deze gemaakt was, voor mij een bel Afrika punt aangezien we fietsen mee hadden die niet op slot konden (mountainbike) erg jammer.. de huisjes zijn daarnaast erg slecht geïsoleerd als maar even de zon schijnt kan de temperatuur wel oplopen tot 39 grafen in het huisjes. Dat is echt heel erg warm.. en voor kinderen was hier bijzonder weinig te doen.

Review of "5-persoons vakantiehuis ***** " 8,0

De natuur

Zeer slechte schoonmaak bij arriveren en de minpunten als de schades zoals eerder vermeld.. daarnaast was dit een vakantie voor de kids echter vond ik vrij weinig voor kinderen te doen..

Was this review helpful Yes ! (0) No ! (0)

Park

General
 
9,0
Value for money
 
7,0
Location
 
7,0

Customer service

Customer service
 
5,0
Park atmosphere
 
4,0

Accommodation

General
 
8,0
Furnishings and comfort
 
5,0
Cleanliness
 
4,0

Show figures given Review is inappropriate

8,9

!!!female_salutation_short!!! P. Ammerlaan - Honselersdijk - Nederland

nl_NL 24 June 2018 - 5-persoons vakantiehuis *****

Review of "TopParken Landgoed de Scheleberg" 9,0

Zeer compleet en schoon huisje, goede bedden, leuke indeling en ligging. Keurig goed onderhouden park, zeer schoon. Heerlijke ligging aan prachtige bosomgeving. Mooi restaurant met leuke ontbijtactie, lekker en gezellig ontbeten. Ook heerlijk diner!

Apart toilet in huisje vind ik fijn, badkamer is aan de krappe kant. Weinig prullenbakken in het park. Iets meer serviesgoed zou fijner zijn, hoef je minder vaak vaatwasser te laten draaien.

Review of "5-persoons vakantiehuis ***** " 9,0

Mooie uitstraling van het huisje, prachtig ingericht, sfeervol, compleet. Heerlijk in de bossen lopen met de hond, zal ik echt missen!

Apart toilet zou fijn zijn.

Was this review helpful Yes ! (0) No ! (0)

Park

General
 
9,0
Value for money
 
8,0
Location
 
9,0

Customer service

Customer service
 
9,0
Park atmosphere
 
9,0

Accommodation

General
 
9,0
Furnishings and comfort
 
9,0
Cleanliness
 
9,0

Show figures given Review is inappropriate

Do you have any questions?
MO-FR: 09:00-22:00 SA: 10:00-18:00 SU: 10:00-22:00